2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

80 بازدید | 13 پست

من یک خواستگار دارم بیست و هشت سالشه و فوق لیسانسه با هم صحبت کردیم من خودم شهرستان زتدگی میکنم و آقا پسره تهران زندگی کار میکنه و میگه امکتن کار من تو شهرستان نیست به نظرتون چیکار کنم آیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ادما با هم فرق میکنن

مثلا من هیچوقت نمیرم دور از خانوادم زندگی کنم و تا حالا هم خیلی موقعیت خوب ازدواج رو به همین دلیل رد کردم

شما هم باید ببینی خودت حاضری بری شهری دیگه یا نه

خب ادما با هم فرق میکنن مثلا من هیچوقت نمیرم دور از خانوادم زندگی کنم و تا حالا هم خیلی موقعیت خوب ...

راستیتش منم کسی رو تهران ندارم ولی پسره خانوادش شهرستان هستند خودش تو تهران کار میکنه و زندگی میکنع و میگه ماهی یک بار میاد حتما شهرستان

اگر نظر من رو می خوای اگه کنار خانوادش هست نرو. 10 درصد استثنا بگیم اذیت نمیشی. یا اذیتت نمی کنن. 90 ...

نه کنار خوانوادش نیست خانواده اون هم شهرستان هستند ولی تهران کار میکنه و میگه کارم یکجوریه نمیتونم شهرستان زندگی کنم

نه کنار خوانوادش نیست خانواده اون هم شهرستان هستند ولی تهران کار میکنه و میگه کارم یکجوریه نمیتونم ش ...

پس اینجوری بهتره باز. ولی ببین خودت میتونی تنها بدون خانوادت. مریض میشی باردار میشی بچه داری میکنی کسی پیشت نیست. کسی هم بخواد بیاد باید چند روز بمونه تو خونتون. این بحث پیش میاره معمولا. همه جوانب رو بسنج. ولی مهم ترین مسئله اخلاق پسر و پدر و مادرشه. اول که بدون پسر رو پدر و مادرش تربیت کردن. پدرش هر رفتاری با مادرش داره اونم همونا رو تکرار میکنه. مادرش اگه عروس دوست باشه و دخالت نخواد کنه و شخصیت مستقلی داشته باشه. زندگیت رو رواله. ولی اونا اینطور نباشن زندگی سخت میشه. توجهت رو بده رو اخلاقش ازین الکی مغرورا یا ضعیفا نباشه. اینا جفتشون تو زندگی بد تا می کنن با ادم.