2777
2789
عنوان

برس حرارتی

2313 بازدید | 17 پست

بچه ها برس حرارتی مارک خوب که واقعا کارایی داشته باشه بهم معرفی کنید. برای استفاده روزانه میخوام و موهام هم فره میخوام مثه سشوار نظم بده و مرتب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

450 من سه سال پیش ۹۰ تومن! الان نمیدونم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میشه احتمالا دیجی کالا داره جزو پرفروش هام هس ...

آره دیدم عزیزم . خداکنه الان هم کیفیتش مثل همون قبل باشه

اکی مرسی عزیزم یه پست دیگه هم توی همین نی نی سایت روزیا را گفته بود خوبه ولی من گفتم الان شاید برنده ...

برندهای دیگه پرومکس طلایی رو تو آریشگاه استفاده کرده بودن برام خوب بود اما من از روزیا بیشتر راضی بودم به جنس و حجم موهاتم بستگی داره موهای من متوسطه زیاد پر پشت نیست خشک و حالت دار هم هست

برندهای دیگه پرومکس طلایی رو تو آریشگاه استفاده کرده بودن برام خوب بود اما من از روزیا بیشتر راضی بو ...

منم میتونم بگم موهام پرپشت بودنش دیگه متوسط شده چون قبلا ریزش داشت.الان ریزشش خوب شده. فر و جنس معمولی داره.

منم میتونم بگم موهام پرپشت بودنش دیگه متوسط شده چون قبلا ریزش داشت.الان ریزشش خوب شده. فر و جنس معمو ...

اره پس خوبه برات ولی مثل اتو مو لخت و شلاقی نمیکنه ولی به خوبی وزی رو میگیره اگه با سرم و روغن نارگیلم استفاده کنی اصلا آسیب نمیزنه درجشو زیاد نکنی حله

اره پس خوبه برات ولی مثل اتو مو لخت و شلاقی نمیکنه ولی به خوبی وزی رو میگیره اگه با سرم و روغن نارگی ...

منم نمیخوام که لخت شلاقی بشه یه چیزی باشه که موهام تا دوش بعدی مرتب و صاف بشه. مثل سشوار کشیدن باشه.

اره پس خوبه برات ولی مثل اتو مو لخت و شلاقی نمیکنه ولی به خوبی وزی رو میگیره اگه با سرم و روغن نارگی ...

راستی عزیزم چقدر زمان میبره برای موهای شما؟ میخوام سریع باشه.