2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیاد

تنفس تنگی میگیره آدم؟ ببخش هی سوال میکنم میخام عمل کنم میترسم 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
بعضی وقتا اره وقتی بینیم میگیره

ببخش ی سوال دیگه 😅چجوری بیهوش میکنن ؟

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

[QUOTE=133518992]ببخش ی سوال دیگه 😅چجوری بیهوش میکنن ؟[/QUOTانژیوکت وصل میکنن به دستت بعد سرم اینا میزنن و بعد یه آمپول میزنن به دستت بیهوش میشی منم از بیهوشی خیلی میترسیدم ولی ترس نداشت اصن😂

[QUOTE=133518992]ببخش ی سوال دیگه 😅چجوری بیهوش میکنن ؟[/QUOTانژیوکت وصل میکنن به دستت بعد سرم اینا ...

اخیش مرسی 😘😘😘من میترسم بی هوشی روم اثر نکنه 🤦🏼‍♀️آخه بی حسی اثری روم نداره 😑

منم اینا رو میخوندم از ترس سکته کنم نزدیک بود ولی اصن به این چیزا فکر نکن،،الان بیهوشی خیلی پیشرفت ک ...

اره واقعا 😍😍😍مرسی 😘😘😘😘