2777
2789
اره دیگه اگه زنی مهریه نداشته باشه به محض اینکه دل شوهرشو زد یا به مشکل برخوردن مرد حق طلاق داره حق ...

دقیقا. یه چیز میانه باشه. ن خیلیییی زیاد که مرد نتونه پرداخت کنه ن خیلی کم که هیچی دست زن نباشه. همون صد یا 114 تا خیلی خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما معنی مهریه رو نمیدونی.مهریه یه هدیه از طرف مرد به زنه به نشانه صداق و دوستی و محبت و هیچ جنبه ی ...

منم ميخواستم مهريمو١٤ تا بزنم خانوادم نذاشتن 

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
 اگه فردا زن دوم گرفت یا مشکلی بینشون پیش اومد تلاق گرفتن خانم میتونه مهریشو بکیره یه زندگی راح ...

عزیزم مگه شوهرت ضامنه زندگیته که برای بعد جدایی ازش پول بخوایی میتونی بری کار کنی و با مهریه ای که میگیری یه خونه اجاره کنی بعدم میتونی بری خونه پدر مادرت اونجا زندگی کنی مهریه که اهرم فشار نیست یا چماق بالا سر مرد اگه مرد بد کاره باشه 10000سکه هم بندازی بازم کارشو میکنه بای یه مرد مناسب و خوب پیدا کنی به فکر زندگی باشی

عزیزم مگه شوهرت ضامنه زندگیته که برای بعد جدایی ازش پول بخوایی میتونی بری کار کنی و با مهریه ای که م ...

بله که ضامن زندگی هست. مرد میاد که آدمو خوشبخت کنه. وقتی قول میده باید سر قولش وایسه. مهریه رو هم تا وقتی کاری نکردن کسی نمیگیره. اگه مشکلی پیش بیاد بعد واسه تنبیه خیلی خوبه. اکثر مردم نظرشون همینه. شما انگار فرق میکنی با همه😁😄

اگه خدا بخواد به زودی😅😅 یکم اختلاف پیش اومده بود تو خانواده گفتم اینجا هم یه نظرسنجی کنم زودتر رف ...

چند می کی مهریه رو چی هس مهرین

زندگی یک دروغ مسخره بود هیچ چیز واقعا وجود نداشت