2777
2789
عنوان

تا حالا شده.؟💛🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باو اون ی کار احمقانه ای بود من هیچی واقعا حالیم نبود 

اولا باو نعو و بابا 

دوما حالا رو مخمع😒🤨

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عجب ادمایی پیدا میشن واقعا کار خوبی کردین  منم فصد دارم وقتی ازدواج کردم زندگیمو دور از همع ب ...

فقط از من نصیحت احترام رو همیشه تا حدی داشته باش که برات احترام میذارن  خدا لعنت کنه آدمای پست صفت رو خدا خودش دست آدمای مظلوم رو بگیره 

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
فقط از من نصیحت احترام رو همیشه تا حدی داشته باش که برات احترام میذارن  خدا لعنت کنه آدمای پست ...

ار خودمم میدونم 

خودمم اینارو تو اطرافم زیاد دیدم

ممنونتم مهربون

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

باشه چشم من حتی فکرشم نمیکردم ی روزی با پسر دوست شم .رفیقام تشویقم کردن منم انجام دادم

تف تو رفیقای هولت😤

دیگ الان نیستن.همشون یا یکیو دوست داشتن یا رل بودن ی جوری با اه و تاب درمورد این چیزا حرف میزدن ک اد ...

خوبع 

عزت نفس داشتع باش این دورع خیلی باید چشمتو وا کنی بهاری

من تا پارسال از مردا میترسیدم با اینکع دختری بودم کع هیچکی جرئت نداشت بم چیزی بگ و ادم حساب نمیکردم ولی ادم باید بگردع اهلشو پیدا کنع هر چند من میترسیدم بازم

برای خودت میگم کع اینجا برام خیلی عزیزی☺️💛