2777
2789
عنوان

تا حالا شده.؟💛🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمع کن پاتو مگ خونه خالس😂ولی جاش خیلی قشنگه 

خیلی قشنگ تر از تو عکس

من هر سری میرم اونجا ،پایینش پرتگاع با کلی چشمع. و ی کلبع چوبی کع پشتش باغ کیوییع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

آره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من فک میکردم فقط من اینطوریم😂😂😂

همیشه ام نیترسم با به کسی بگم   همش با خودم میگم اگه پیشه کسی مطرح کنم ممکنه وقتی رفتم بفهمه به همه جامو لو بده 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

منو شوهرم این کارو کردییم زندگی جدید بدون آدمای که آزارمون دادن شروع کردییم اما خوب گاهی دلم میگیره ب خاطر لج بازی از خانوادمم دور شدم ولی خوب بد نیس حس خوبیه که تونستیم راهمون رو جدا کنیم 

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
منو شوهرم این کارو کردییم زندگی جدید بدون آدمای که آزارمون دادن شروع کردییم اما خوب گاهی دلم میگیره ...

من واقعا گاهی وقتا نیاز دارم 

کسی خم ازارم نمیده ولی گذشتم باعث شده برم ی همچین جایی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ایشالا زودی بهم برسین 💛ت بشین با دلبرت فک کن بعد خونه بسازین منم از سینگلی ب سقف خیره میشم خونه میس ...

تو خیلی سنت کمع من همین بودم فکرم اینا نبود🤣🤣توام پیدا میکنی وقت زیاده 

داستان ما تقریبا شبیه ستایش ۱ هست با این تفاوت که اون کسی سعی داشت ما رو حذف کنه تا ثروت پدری برا خودش تنها با‌شه برادرشوهرمه و مام در مرز دیوانگی برد با آیدی ناشناس تو تلگرام برا همه فامیل فحش فرستاد خصوصا برا زنش و پروفایل رو گذاشته بود دخترم مثلا میخواست ثابت کنه منم  اینقد خودمو زدمو گفتم من نیستم تا اینکه رفتم پلیس فتا شاید بتونه پیدا کنه پلیس گوشی برادرشوهرمو خواست تا پیامایی رو که براش اومده رو ببنه تا اون نفر در بیاد متاسفانه شبش دیدییم منو شوهر م که برادرش خودشو حذف کاربری کرد این یعنی ترسیده بود ایت یعنی ایتکه خودش بود مام اون شهر رو ول کردییم برا همون واقعا زندگی رو برامون زهر مار کرده بود اون موند با ننه بابا جونش و آرزوهاش منو شوهرمو پسرم درد دوری و غربت کارگری مستاجری رو دارییم تحمل میکنیم

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
داستان ما تقریبا شبیه ستایش ۱ هست با این تفاوت که اون کسی سعی داشت ما رو حذف کنه تا ثروت پدری برا خو ...

عجب ادمایی پیدا میشن واقعا

کار خوبی کردین 

منم فصد دارم وقتی ازدواج کردم زندگیمو دور از همع بسازم فقط پدر مادرمو ببینم همین