2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

178 بازدید | 11 پست

سلام من یه پسر پنج ساله دارم دیروز خیلی عصبانیم کرد حرف زشت زد به من زدم تو دهنش محکم نه ولی زدن زدنه. خیلی حس بدی دارم . واسه شما هم پیش میاد یا من بد اخلاقی میکنم. خیلی ناراحتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به محض اینکه شما به خاطر دنیا عصبانی شدید،دنیا هم علیه شما عصبانی میشه.

اگه یاد گرفتید،که به خاطر دنیا عصبانی نشید و دل کسی رو نرنجونید،اون وقت میبینید،دنیا ،چقدر زود برای ما جبران میکنه.و به خدمت ما میاد.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

برای هرکسی پیش میاد اما چطوری میخوای از دلش دربیاری مهم هست که حس نکن هر کاری میکنه بعد والدین بی خیالش میشن

کتک زدن یا دعوا بچه زیاد بچه رو خیره سر میکنه دیگه از دعوا کردن والدین نمیترسه

پس سعی کنید یا فکر بچه رو به راهی که میخواید بیارید

دنیا قانون عجیبی دارد توی کل دنیا فقط با یکی  احساس تنهای نمی کنی وای به روزی برسد که اون یکی نباشد با خود دنیا هم حس غریبگی می کنی 

یه روانشناس کودک خیلی با سواد میگفت تنبیه بچه یه جوری. روحشو میشکنه و خوردش میکنه که تا اخر عمر باهاش میمونه...چه برسه زدن...حس بد الانو میشه تجربه کرد که انشالله دیگه تکرار نشه...به این فک کنیم اون یه موجود معصومه که ما اوردیمش تو دنیا...احازه نداریم رنجش بدیم...خدا بهتون صبر بده انشالله به هممون...

عزیزم من هنوز نی نی م به دنیا نیومده... ولی خب اینو مطمئن باش هر مادری بگه من تا حالا از دست بچم عصبانی نشدم دروغ گفته... فقط راه ابراز عصبانیت هرکسی یه جوره... این دفعه که گذشت عزیزم ولی دفعه های بعدی سعی کن به جای انکه بزنیش باهاش سرسنگین بشی اینجوری ازت کینه به دل نمی گیره و خودش به کار بدش بهتر پی می بره و برای آشتی و معذرت خواهی پیشقدم میشه 

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
معنی و جایگاهش رو بدرسی میدونه و استفاده میکنه . 

اگه میدونه که باهاش صحبت کن که نباید کلمات زشت استفاده کنه یادمون باشه بچه ها از ما یاد میگیرن اگه خودمون رعایت کنیم تاثیرش بیشتر از تذکر کلامی هست

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره