2777
2789
جدی؟ چطوری؟؟ با چسب زخم ببندم روش خوبه؟ اخه دستمه 

ببین من رو دست امتحان نکردم کف پا امتحان کردم.‌.. چون از هیچی جواب نگرفتم...سیر رو رنده کردم گذاشتم رو میخچه با پارچه تمیز چندلا بستمش..اونم اخرشب موقع خواب.... اینو بگم خیییییلی خیلی درد داره طوری که من پامو زمین میکوبیدم‌‌.. دوساعت بزور تحمل کردم و شستمش اما دو روز بعد خوب شد.‌. 

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو شست دستم😔

من پنجه پام پرررررررررر بود داشت به کف پاهام می رسید هر دو تا پام بود ببین خیلی زیاد بود 

از عطاری یه قطره گرفتم شبا شوهرم میزد مشمبا میکردم پام از بین رفتن

باورت نمیشه شاید بالای سی تا بود 

من داشتم با چسب میخچه و لاک ناخن درمانش کردم

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

لاک ناخن زدم دور میخچه.بعد چسب میخچه رو اون قسمتشو که یه حلقه چرمی داره گذاشتم دور میخچه.چسبو بستم.بعد از ۲۴ساعت باز کردم انگار میخچه نرم شده بود.با موچین میخچه هارو دراوردم.باورت نمیشه هرکدوم حداقل دوسانت بودن بعد سفت عین استخون

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
لاک ناخن زدم دور میخچه.بعد چسب میخچه رو اون قسمتشو که یه حلقه چرمی داره گذاشتم دور میخچه.چسبو بستم.ب ...

وااای دلم ضعف کرد، اره ریشه دارن خیلی سفتن، من چندسال پیش یبار لیزر کردم وقتی پانسمانو بازکردم دیدم چقد عمیق سوزونده، گوشت دستم چاله شده بود، فشارم افتاااااد

درد نداشت باموچین کندی؟؟؟؟؟ 

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
وااای دلم ضعف کرد، اره ریشه دارن خیلی سفتن، من چندسال پیش یبار لیزر کردم وقتی پانسمانو بازکردم دیدم ...

نه وقتی چسبو باز کردم اینقد نرم شده بودن اصلا حس نداشت.اول با ناخن گیر قسمتای دورشو کندم بعد با موچین سفتاشو چیدم.درد نداره.فقط هی چسبو باز نکن

چسب میخچه خوب نیست به پای من که جواب نداد رو دستمم که اصلا تاثیر نداشت

برا من که خوب بود