2777
2789

منم لایک کنید بخونم 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دارم یسالی هست بیخیالش بودم تا اینکه رفتم قبل کرونا دکتر گفت بیا لیزر 

الان میترسم برم مطبا کثیفن ...شاید ماه بعد رفتم

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

فقط سیر ببند .. خودم پنج تا میخچه مو اینطوری درمان کردم به هرکی هم گفتم جواب گرفته... 

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

من قطره زدم خدب شد خداروشکر من یک زمانی ۳تا میخچه پام که همشم باید با عمل برمیداشتن ۲تام رودستم زد ولی باقطره خوب شد خداروشکر ولی قطره روحتما باید فقط رو میخچه بزنی بعد چندروز پوست میندازه همون قسمت از بین میره

ببین برو داروخونه بگو اسید سالسیلیک و کلودین و راکتیک اسید رو باهم برات قاطی کنه قدر ی شیشه شربت نصفه بده .میشه ۳۰ تومن .خیلی قویع . دوستم مدام زد افتاد میخچه اش .اما من تنبلم نمیزنم مدام . اره برای منم کف پامه.بخاطر نپوشیدن جوراب در اورد🤕

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
فقط سیر ببند .. خودم پنج تا میخچه مو اینطوری درمان کردم به هرکی هم گفتم جواب گرفته... 

جدی؟ چطوری؟؟

با چسب زخم ببندم روش خوبه؟ اخه دستمه 

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...