2777
2789
عنوان

یکم دلداریم میدین؟

218 بازدید | 24 پست

خیلی ناراحتم بچها

همش میترسم بچه دار نشم الان سخ ساله عروسی کردم چند وقته اقدامم ، بهتر که نشده هیچ تازه بدترم شده ۴۵روز یبار پریود میشم

کسی بوده که با تنبلی و کیست تخمدان حامله شده باشه؟

اره عزیزم زمانشم که زیاد نیست ۳سال 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نه 

تا دکتر نری و بشینی خونه بگی نمیشه نمیشه حامله نمیشی

باید بری دکتر پیگیر باشی 

من خودم بعد ۱ونیم سال انتظار باردار شدم توسط دکتر 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم زمانشم که زیاد نیست ۳سال 

اینقدر دلم گرفته که نگو

الان دو دفعس زوری با کلی جوشونده وقرص و اینا پریود میشم

دیروز تا حالا کلی عروس پشت پرده خوردم هنوز پریود نشدم😔

نه  تا دکتر نری و بشینی خونه بگی نمیشه نمیشه حامله نمیشی باید بری دکتر پیگیر باشی  من خ ...

رفتم بخدا خیلیم رفتم یکسال متفورمین خوردم چند ماه پریودم منظم شد دوباره ریخت بهم 

رفتم بخدا خیلیم رفتم یکسال متفورمین خوردم چند ماه پریودم منظم شد دوباره ریخت بهم 

باید دکتر حسابی بری پیگیر کارت باشه 

من ۳ تا دکتر عوض کردم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اینقدر دلم گرفته که نگو الان دو دفعس زوری با کلی جوشونده وقرص و اینا پریود میشم دیروز تا حالا کلی ...

عزیزم نگران نباش خیلی ها اینجوری ان 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
شمام تنبلی داشتی؟؟؟من هورنون مردونم خیلی زیاده😭ارثیه

بله تنبلی خیلی جزیی که تو سونو به سختی قابل تشخیص بود

عزیزم نگران نباش خیلی ها اینجوری ان 

میدونی خودم میتونم تحمل کنم ولی اطرافیام دیوونم میکنن تازه سنمم کمه به خودم میگم اشکالی نداره وقت دارم منم بچه دار میشم یروزی درست میشه همه چیز ولی اطرافیام تا منو میبینن میگن هان خبری نیست بچت نشده بچه نمیخای😔

شمام تنبلی داشتی؟؟؟من هورنون مردونم خیلی زیاده😭ارثیه

استرسی که داری باعث میشه باردار نشی .افرادی بودن که سالی دوبار پریود میشدن ولی باردار شدن. منم تنبلی داشتم باردار شدم فقط آرامش و توکل

**اللهم عجل لولیک الفرج**