2777
2789
عنوان

ماینوکسیدل

283 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کیا تجربه استفاده از ماینوکسیدل برای ابرو رو دارن میگن 5 درصد که برای اقایونه ابروهارو خفن زیاد میکنه صحت داره؟

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موها رو پر میکنه ؟  واقعا تاثیری داره

برا من محلول ترکیبی توش ماینوکسیدیلم داره بتامتازون واینام توش هس...آره ازوقتی میزنم ریزشم قط شده وموهام داره پر میشه مشکلی ک داه اینه ک گفته ۲ دوره بیشتر نمتونی بزنی😢😢😢

به نیت 

من یه محلول ترکیبی میزنم به ابروهام که توش ماینوکسیدیل هم داره 

ابروهام پرتر شده به نسبت قبل و ریزش کمتر شده...خود ماینوکسیدیل به تنهایی استفاده نکن چون به محض قطع کردن می ریزه دوباره

من یه محلول ترکیبی میزنم به ابروهام که توش ماینوکسیدیل هم داره  ابروهام پرتر شده به نسبت قبل و ...

ترکیباتش چیه؟میگن برای موهای کم پشت ارثی هم پرپشت میکنه

نمیدونم دکتر برام نوشت...واسه مو که اصلااااااااااا....یعنی به هیچ وجه طرفش نرو  اینستاگرام دار ...

نه ندارم ینی سمت ماینوکسیدل نرم؟چرا مگه؟موهای ابروم ذاتا کم پشته منم روغنای گیاهی میکسشو میزنم ب ابروهام فعلا

نه ندارم ینی سمت ماینوکسیدل نرم؟چرا مگه؟موهای ابروم ذاتا کم پشته منم روغنای گیاهی میکسشو میزنم ب ابر ...

حیف شد اگر اینستاگرام داشتی یه پیج بهت معرفی میکردم که یه پست داره درمورد ماینوکسیدیل و کلی کامنت زیرشه از افرادی که از ماینو استفاده کردن.عزیزم اگر موهای ابروت از اول کم پشت بوده تاثیری نداره هیچ دارویی آخه باید پیاز مو وجود داشته باشه تا مو ازش دربیاد.اونایی که میگن ماینوکسیدیل برای ارثی خوبه منطورشون ریزش ارثی هست....ریزش داری یا از اول اینجوری بوده؟

حیف شد اگر اینستاگرام داشتی یه پیج بهت معرفی میکردم که یه پست داره درمورد ماینوکسیدیل و کلی کامنت زی ...

ن ریزش ندارم عزیزم ولی خب شنیده بودم 5درصد خیلی تاثیر داره 

اگر میتونی مادام العمر استفاده کنی اشکالی نداره.چون تو بارداری باید قطع بشه

فعلا که شیرمیدم بعدشیردهی اره مادام العمرهم میتونم استفادش کنم ولی خب به شرط پرپشت کردنش باید بعدا برم پیش یه متخصص پوست ببینم نظرش چیه