سلام من بعد زایمان شکمم رو نبستم اصلا نمیدونم چه گنی خوبه تاحالا گن نداشتم،الان شکم دارم ک بدم میاد میخوام آبش کنم تو شیردهی ام اماکمر و شکم و پهلوهام لاغر نشده
میشه بگید چه گنی بگیرم و درروز چقدر باید ببندم؟
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم،منم دوسدارم بدونم ساعت شنی خوبه یا نه،چندماه پیش اینستا سوال کردم ۴۰۰بود،گفتم اگر بگیرم و خوب نباشه یا نتونم استفادع کنم چی
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
گن بعد زایمانو لوازم طبی ها دارن بگی بهت میدن ولی الان اززایمانت گذشته معلوم نیس کارامد باشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
گن بعد زایمانو لوازم طبی ها دارن بگی بهت میدن ولی الان اززایمانت گذشته معلوم نیس کارامد باشه
آره،ولی خب خیلیا همینطوری شکم دارن گن استفاده میکنن چی،گن ساعت شنی اینترنتی هست اما نمیدونم نتی خوب درمیاد یا نه