2777
2789
عنوان

میشه بگید چه مدل گنی خوبه؟

1802 بازدید | 10 پست

سلام من بعد زایمان شکمم رو نبستم اصلا نمیدونم چه گنی خوبه تاحالا گن نداشتم،الان شکم دارم ک بدم میاد میخوام آبش کنم تو شیردهی ام اماکمر و شکم و پهلوهام لاغر نشده

میشه بگید چه گنی بگیرم و درروز چقدر باید ببندم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سوال راجب گن دارم گن ساعت شنی ببندم بده ؟

نمیدونم،منم دوسدارم بدونم ساعت شنی خوبه یا نه،چندماه پیش اینستا سوال کردم ۴۰۰بود،گفتم اگر بگیرم و خوب نباشه یا نتونم استفادع کنم چی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره منم حالا کسی نمیاد جواب بده ک 

فکرکنم بدموقع تاپیک زدم،خوابن همه😄

اییییی من ی روز کامل کل شهرو گشتم پیدا نکردم تازه شکمم ندارم انقدر وسواسی بودم لباسم تنگ بود میخاستم ...

من معمولیشو از لباس زیر فروشی خریدم ولی استفاده نمیکنم چون فرقی نداره برام .میخاستم ساعت شنی بگیرم دودلم 

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   

گن بعد زایمانو لوازم طبی ها دارن بگی بهت میدن ولی الان اززایمانت گذشته معلوم نیس کارامد باشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
گن بعد زایمانو لوازم طبی ها دارن بگی بهت میدن ولی الان اززایمانت گذشته معلوم نیس کارامد باشه 

آره،ولی خب خیلیا همینطوری شکم دارن گن استفاده میکنن چی،گن ساعت شنی اینترنتی هست اما نمیدونم نتی خوب درمیاد یا نه