2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

74 بازدید | 5 پست

من با شوهرم خیلی مشکلات داشتم تو تاپیکام هستش و بععد از مشورت بامشاور و درست کردن رفتارهای غلطمون یسری از مشکلاتمون حل شد و ارامش نسبی به زندگیمون برگشت 

بعد شوهرم با من یه برنامه ریزی مالی کردیم که طبق اون پیش بریم و یه مدت خودمونو جم و جور کنیم حالا چن وقته شوهرم هیچی پول به من نمیده دیشب که بهش گفتم پول بهم بده گف صب کن چن روزحقوق فروردینو که بدن بهت میدم درصورتی که پول داره منم بهش گفتم که نه  الان میخام و اینا اینم برگشت گف باید طبق برنامه ریزی برم جلو من نمیخام دس به اون پول بزنمو اینا خلاصه به من خیلی برخورد و منم دعوا و بحث کردم هرچن بعدش عذر خواهی کردم اما هنوز تو کتم نمیره اه

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

خب حتما می خوان پس انداز کنن

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم رفتارتون یکم بچه گانه است البته با عرض معذرت 

آخه این مسئله کوچیک لجبازی کردن نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲