2777
2789
عنوان

توده سینه

306 بازدید | 17 پست

کسی بوده که توده چربی توسینش داشته باشه بعدجراحی دوباره برگرده من تابستون عمل کردم دیروز رفتم سنو گفتن دوباره توده داری خیلی میترسم

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

کلا میگن به کیستای خوش خیم نباید دست بزنی

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا میگن به کیستای خوش خیم نباید دست بزنی

قبلی رشدمیکرد دکترم ترسید گفت عمل کنی یهتره

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ای وای من تازه میخا جراحی کنم یعنی بعدش برمیگرده؟برا شما قابل لمس بود؟

بله لمسش میکردم من خیلی میترسم دفعه قبلگفتم حتما تموم شد دیگه

فقط ویتامین ای بهت دادن؟

دکترم میگه نیاز نیست دارو بخوری ولی قبلا متخصص سرطان رفتم ویتامین ای گل مغربی داده بود

بله لمسش میکردم من خیلی میترسم دفعه قبلگفتم حتما تموم شد دیگه

انشالا ک چیزی نیست من سه تا تو یه سینم دارم یکیش قابل لمسه دکتر گفت احتیاجی ب جراحی نیست شیش ماه دیگ بیا اگه بزرگ شده باشه بعد جراحیش کن ولی منم عین چی میتریم.جراحیش درد داشت کلا اذیت نشدی؟کدوم شهری؟

هااااا چیییه 
دکترم میگه نیاز نیست دارو بخوری ولی قبلا متخصص سرطان رفتم ویتامین ای گل مغربی داده بود

اگه تهرانی برو پیش دکتر یزدان بد پنجه طلاس واقعا

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
انشالا ک چیزی نیست من سه تا تو یه سینم دارم یکیش قابل لمسه دکتر گفت احتیاجی ب جراحی نیست شیش ماه دیگ ...

من زنجان میشم ولی رفتم دکتر رفتم تهران عمل زیبایی کردم که جاش نمونه درد که داشت من بعد اون کم خونی شدید گرفتم ان شالله برا شماهم نیاز ب جراحی نداشته باشه

اگه تهرانی برو پیش دکتر یزدان بد پنجه طلاس واقعا

رفتم پیش دکتراحمدی تو جهاد دانشگاهی میشه نمیدونم اسمشو شنیدین دکتر خوبیه؟

من زنجان میشم ولی رفتم دکتر رفتم تهران عمل زیبایی کردم که جاش نمونه درد که داشت من بعد اون کم خونی ش ...

ممنون.انشاالله ک واستون مشکلی پیش نیاد صلوات میفرستم برای حل مشکلت

هااااا چیییه 
ممنون.انشاالله ک واستون مشکلی پیش نیاد صلوات میفرستم برای حل مشکلت

ممنون عزیزم

رفتم پیش دکتراحمدی تو جهاد دانشگاهی میشه نمیدونم اسمشو شنیدین دکتر خوبیه؟

این و نمیشناسم

ولی مادر و خاله م پیش یزدان بد میرن

حتی یکی از همکارای مامانم سینه ش دو تیکه شده بود خیلی بزرگ بود توده ش بدخیمم بود پیش این رفت ماشاء الله الان سر و مور و گنده ی

این و نمیشناسم ولی مادر و خاله م پیش یزدان بد میرن حتی یکی از همکارای مامانم سینه ش دو تیکه شده بو ...

خیلی ممنون بابت راهنماییت