نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 عنوان قرص اووبوست 213 بازدید | 11 پست خانما میدونید از کجا بیاید گیر بیارم اگر داری خودتون احتیاج ندارید من میخرم ازتون کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد 1399/02/02 | 08:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 عزیزم سایت داروکده داشت واقعا معجزه میکنه مصرف کردید چند ماه نتیجه بخش بود براتون کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 عزیزم سایت داروکده داشت واقعا معجزه میکنه نداره تموم شده کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
میناااااا عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1220 مصرف کردید چند ماه نتیجه بخش بود براتون من 3 یا 4 ماه مصرف کردم بعد باردار شدمزنگ بزن داروخانه اش ببین برات پیدا میکنهمن یه نصفه داشتم ولی نمیدونم کجا گزاشتمش وگرنه میدادم بهت
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 من 3 یا 4 ماه مصرف کردم بعد باردار شدم زنگ بزن داروخانه اش ببین برات پیدا میکنه من یه نصفه د ... میشه اگر پیداش کردی بهم بگی هزینشم بهت میدم. زنگ زدم تهران چند تا داروخونه ندارن اصفهان هم همین طور کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
میناااااا عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1220 میشه اگر پیداش کردی بهم بگی هزینشم بهت میدم. زنگ زدم تهران چند تا داروخونه ندارن اصفهان هم همین طور& ... حتما عزیزمبزار ببینم کجا گزاشتم ، پیدا کردم بهت خبر میدم
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 حتما عزیزم بزار ببینم کجا گزاشتم ، پیدا کردم بهت خبر میدم ممنونم عزیزم دستت درد نکنه کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 ممنونم عزیزم دستت درد نکنه شما چند خریدی کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
میناااااا عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1220 من دقیقا 18 ماه پیش 250 خریدم ، چند ماه پیش داروکده 580 فکر کنم زده بود
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 من دقیقا 18 ماه پیش 250 خریدم ، چند ماه پیش داروکده 580 فکر کنم زده بود آره گرون شده. پس منتظر خبرتونم بی نهایت لطف میکنی پیداش کنی برام کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد