در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
دیشب بی بی چک زدم بعد چند دقیقه نگاه کردم هیچ خطی نبود الان میخواستم بی بی چکو بندازم بیرون دیدم اینجوری شده الان چیکار کنم مثبته منفیه بی اعتباره کسی همچین اتفاقی براش افتاده جواب چی بوده
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
دیشب بی بی چک زدم بعد چند دقیقه نگاه کردم هیچ خطی نبود الان میخواستم بی بی چکو بندازم بیرون دیدم این ...
من زدم دیدم خط نیوفتاد بعد یکساعت تو سطل اشغال دیدم هاله داره بعدددوروز زدم درجا خط افتاد