2777
2789

مثبته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فوری خط انداخ؟؟چیه بچه نمیخوای

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ووویییییی مثبته مامان شدی     

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

دیشب بی بی چک زدم بعد چند دقیقه نگاه کردم هیچ خطی نبود الان میخواستم بی بی چکو بندازم بیرون دیدم اینجوری شده الان چیکار کنم مثبته منفیه بی اعتباره کسی همچین اتفاقی براش افتاده جواب چی بوده

بارداری مبارکه انشالله

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

دیشب بی بی چک زدم بعد چند دقیقه نگاه کردم هیچ خطی نبود الان میخواستم بی بی چکو بندازم بیرون دیدم این ...

من زدم دیدم خط نیوفتاد بعد یکساعت تو سطل اشغال دیدم هاله داره بعدددوروز زدم درجا خط افتاد 

چیکار کنیم دقیقا؟😃 مثبته

دیشب بی بی چک زدم بعد چند دقیقه نگاه کردم هیچ خطی نبود الان میخواستم بی بی چکو بندازم بیرون دیدم اینجوری شده الان چیکار کنم مثبته منفیه بی اعتباره