2777
2789
عنوان

دوری از بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 38 پست
خوش به حالت الان شوهرت خوب شده؟

حا به خدا اولش سخت بود3سال تول کشید خودم شدم مرداونو کردم زن توخیالم شکست دادم آدمهای اطرافمو مثل من باش ول نکن بروکه بعدش واویلا داری بسازش. حالابگم بمیرمیمیره. اونقدردستورش میدم تلافی درمیارم. فقط خرش کن

واقعا دارم با یه بچه کوچیک زندگی می کنم همش لوس بازی همش قهر

عیب نداره وقتی از خونه مامانش اومد هیچی به روش نیار که قهر کردی و فلان.

ول کن اون خانواده شوهرت از خداشونه برا پسرشون دوباره زن بگیرن خودت بچسب به زندگیت نذار نقششون عملی بشه خودت زندگیتو بساز.شاید یکی دو سال طول بکشه ولی دیگه زندگیت بهم نمیریزه بچه ات بی مادر نمیشه.

باید از خودت شروع کنی عزیزم قهر و حرف تند زدن و اینا رو تعطیل کن ببین چطور زندگیت درست میشه.

دوستمون راست میگه موقع اذان تلویزیونو روشن کن کمی صداشو زیاد کن صداش بپیچه تو خونه.ارامش میگیرید. از خدا کمک بخواه انشالله شوهرت و زندگیت درست میشه.

فقط میگم به خاطر مشکلایی که تو زندگی همه هست و خیلییییییی عادیه زندگیتو بهم نریز.تو میتونی زندگیتو درست کنی موفق باشی دوست من.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جای من باشی چیکار می کنی مثلا نشستی تو خونه می ری چای بیاری بخورین شوهرت می گه چه عجب یه بار چای آوردی بعد من میگم عزیزم من همیشه میارم میگه نه همیشه خودم میارم بعد من هیچی نمی گم اون قهر می کنه

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
اگه جای من باشی چیکار می کنی مثلا نشستی تو خونه می ری چای بیاری بخورین شوهرت می گه چه عجب یه بار چای ...

وقتی میگه چه عجب یه بار چای اوردی.بگو اره همیشه تو میاوردی گفتم حالا یکبارم من بیارم.

اون که خودش میبینه تو همیشه چای میاری دیگه لازم نیست با حرف بهش ثابت کنی نه من همیشه چای میارم.اتفاقا سری بعد که سرپا بود بگو میدونم دوست داری چای بیاری بخوریم پس بیار/نمیدونم یه جور با حرف بازی کن حرفتو رک بهش نزن که بگی همیشه من این کارو میکنم.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

وای خدا خیلی سخته همش بهش بگم دوستت دارم و هرکاری می کنه قربون صدقش برم

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
واقعا تاثیر داره

آره خیلی سعی کن عوض کنی. بعدمملکت الکی نیست که بگه بری توهم بری حق بدی بهش که خودت مشکل داری دادگاه خوانواده پدرش درمیاره مگه الکیه اون میگه توهم میگی چشم بایه وکیل صحبت کن اونقدرلایحه هست شوهرت محکوم توحاکمی. توهم حق داری یعنی چی بروبامشاوره صحبت کن نزارز و بگهباخوانواداش صحبت نکن فایده نداره 

اگه جای من باشی چیکار می کنی مثلا نشستی تو خونه می ری چای بیاری بخورین شوهرت می گه چه عجب یه بار چای ...

میگم وظیفه من اینه برات میارم وظیفه توهم مراغبت ازمنه عشقم میارم روپاش میشنم بوسم میکنه دنبال دعواها ل میشه به همین سادگی. به نظرم یکمی کله شقی بگه مردخوراکش حرفه به دل نگیر سوارش بشو

وای خدا خیلی سخته همش بهش بگم دوستت دارم و هرکاری می کنه قربون صدقش برم

توهم صورتت ببرجلوبگونوبت شماست اگرگفت بگودوستت بگو توهم بگوتادل منم گرمبشه دوباره بگم باکلمات عشقی بازی کن

ای بابا ببرش مشاور مشکلش حاده یا از پیشه ننه ش برین یه شهر دیگه زندگی کنین