2777
2789
عنوان

دوری از بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 38 پست

بچت چند وقتشه؟

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
مشکل اصلیمون لوس بودن شوهرمه هر روز باید صد بار بهش بگی دوستت دارم  بعد چهارصد بار بوسش کنی ،هم ...

کمش کن حتما نباید که هی دم به دقیقه بوسش کنی و بهش بگی دوستت دارم.از اول خودت لوس بارش اوردی دیگه حالا از این کارا خسته شدی ولی اون عادت کردی.یکی درمیونش کن کاراتو یه بار بگو چند بار نگو تا از سرش بیوفته کم کم .بیشتر به بچت محبت کن بگو تو دیگه بزرگ شدی مرد شدی بسه هرچقدر من و مامانت لوست کردیم حالا نوبت بچه هست بچه محبت من و تو رو میخواد.

دیگه باید تلاش  کنی تا کم کم از سرش بیوفته.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر و کله زدن باهاش مثل کوبیدن آب تو هونگه اصلا تا بهش یه حرف بدون منظور میزنم زود باد می کنه باید تو خونه لال باشم کاش زود آشتی کنی می ره خونه مامانش بخدا شیش سال زندگی من شده قهر کردن های این بیشعور از هر دری هم بهش وارد میشم فقط انتقاد می کنه

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
برا چی ازش جدا شدی ؟میخواستی طلاق بگیری؟

آره اولش فکرطلاق بودم دیدم نه اونی که فکرمیکردم دست به یکی کردن میخان بچه ام وبگیرن خودم ازغصه دق کنم. هرچی حرف بوددراودن تهمت زدن بهم منم نامردی نکردم گفتم هرچی باشه شوهرمو ل نمیکنم آمدم آدمش کردم جدانشوادمشون کن جدای فایده نداره. بشین هرچقدرسخته تحمل کن 

من که نمی رم ولی شوهرم میگه طلاقت میدم باید بری

نه بابا میگه که بترسی.

تو رفتاراتو تغییر بده وقتی ببینه تند تند قهر نمیکنی  زیاد نچسبیدی بهش و سرگرم کارای خونه و بچه هستی قید طلاقو میزنه.

برو به زندگیت برس به خودت برس به بچت برس کمتر بمون پیش همسرت وقتایی که خونست که هی گیر نده لوسش کنی.

باور کن همین کارایی که میگی رو می کنم میگه تو منو دوست نداری باید به فکر یکی باشم برای خودم

آره اولش فکرطلاق بودم دیدم نه اونی که فکرمیکردم دست به یکی کردن میخان بچه ام وبگیرن خودم ازغصه دق کن ...

خوش به حالت الان شوهرت خوب شده؟

باور کن همین کارایی که میگی رو می کنم میگه تو منو دوست نداری باید به فکر یکی باشم برای خودم

این حرفا رو به شوخی بگیر با خنده بگو کی مثل من میتونه با این اخلاق گندت بسازه؟هرکه ببینه تو اینقدر لوسی میره پشت سرشم نگاه نمیکنهو ... از این حرفا بزن با خنده .هم حرفتو بهش زدی که یعنی تو خیلیم ایده ال نیستی هم فکر میکنه حرفاش چقدر مزخرفه که تو فکر کردی داره شوخی میکنه.

بخدا این چیزایی که میگی خیلی عادیه بیشتر مردا اینطورن تورو خدا الکی الکی زندگیتو نریز بهم با یه بچه.بعدها افسوس میخوری میگی کاش یکم عاقلانه فکر میکردم جدا نمیشدم.

باشه ممنون از راهنماییت منکه نشستم ببینم اون چیکار می کنه من که نشستم تو خونه پیش بچم اون قهر کرده رفته خونه نه نه ش

سر و کله زدن باهاش مثل کوبیدن آب تو هونگه اصلا تا بهش یه حرف بدون منظور میزنم زود باد م ...

شوهرت زیرپانشین داره. سرگرمش کن. خرش کن پالون بزارسوارشو خوشکل که هستی چی کم داری ازامروزعوض شونازش بکش غذادرست کن تمیزکاری کن هروز همین باش اولش تابراش جابیفته سخته درست میشه تلوزیون روشن کن صوت قرآن قبل ازا آن ظهروشب باعث میشه به خودش بیاد. معذرت میخام شربت درست کن هروز آبلیمو یاپرتغال. بروحمام وقتی آمدی بیرون دوتاقندبزارزیربغلت راستت 5دقیقه نگهداربعدبندازتوشربتو خودت نخورازش بده شوهرت بخوره محبتش زیادمیشه فرداش سمت چپ ادامه بددرست میشه 

حالا که شوهرت به قول خودت لوسه خیلیییییی راحت در مدت چند ماه میتونی خودتو همه کاره زندگی کنی .یا به لوس کردنش تا حد معقول ادامه بده و تصمیمای مهم زندگی رو کم کم خودت بگیر چون اون فقط دنبال تایید شدن و لوس شدن از جانب توهست دورش بزن.

یا اینکه یکم یه مدت ازش تو خونه فاصله بگیر و سرگرم کارای دیگه شو هی جفتش نباش که مجبور بشی قربون صدقش بری.بهونه بیار هربار که میگه بوسم کن و.... یک درمیون انجام بده تا از سرش بیوفته.

شوهرت زیرپانشین داره. سرگرمش کن. خرش کن پالون بزارسوارشو خوشکل که هستی چی کم داری ازامروزعوض شونازش ...

واقعا تاثیر داره

حالا که شوهرت به قول خودت لوسه خیلیییییی راحت در مدت چند ماه میتونی خودتو همه کاره زندگی کنی .یا به ...

واقعا دارم با یه بچه کوچیک زندگی می کنم همش لوس بازی همش قهر

اینقدر روحیه خودم خرابه دارم دیوونه میشم لعنت و نفرین  کی بود منو گرفت من زن این دیوونه شدم