2777
2789
عنوان

کرونا

540 بازدید | 24 پست

بچه ها هزینه ی تست کرونا توی مازندران چقدره؟ یکی اگا خودش بخواد میتونه همینجوری تست بده ؟ و چندروز طول میکشه جوابش بیاد؟ 

یه سوال دیگه اینکه موقع دادن تست ، خود اون آزمایشگاه خطرناک نیست برای انتقال؟ 

خطرناک که هست 

تست کرونا نمیگیرن به همین سادگیا و اینکه کیت هم واسه ما ادمای معمولی نیست 

ولی اگه علائم داشته باشی دکتر برات ازمایش خون crp مینویسه اگه مشکوک به کرونا بود سی تی اسکن ریه 

سی تی اسکن نزدیک ۱۸۰

ازمایش خون هم حدود ۵۰ فکر کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی از آدمای معمولی نمیگیرن

نه خدای نکرده باید مشکوک به کرونا باشی یا یکی از نزدیکانت کرونا گرفته باشه که باهاش در ارتباط نزدیکی بعد

یکی از فامیلامون کرونا گرفت فوت کرد از همه خونوادش ازمایش گرفتن فقط در این شرایط ازمایش میگیرن

راستی گیلان و مازندران پر از مسافر شده ها موج دومم میگن شروع شده مواظب باشین من گیلانم از ترس رو به موتم

اوه چقدر سوالاتت تخصصیه....  چرا همینجوری تست بدی؟!؟! که اگه کرونا هم نداری بری اونجا کرو ...

😂😂نه بابا ، دوماهه نامزدمو ندیدم ، میخواستم بهش بگم بره تست بده بعد همو ببینیم ... اخه خیلی بیرون میره ، واسه اطمینان 

نه خدای نکرده باید مشکوک به کرونا باشی یا یکی از نزدیکانت کرونا گرفته باشه که باهاش در ارتباط نزدیکی ...

نمیدونم والا ، دیگه چقدر توو خونه بمونیم اخه ، خونه موندن امثال ما چه فایده داره وقتی خیلیا گوش نمیدن ، منم میترسم ولی حداقل میخوام نامزدمو ببینم ، دو ماهه ندیدمش ، میخواستم بگم تست بده ....

نمیدونم والا ، دیگه چقدر توو خونه بمونیم اخه ، خونه موندن امثال ما چه فایده داره وقتی خیلیا گوش نمید ...

موافقم خدایی دیگه خسته شدیم ولی جرات هم ندارم برم بیرون

متاسفانه مردا رو هم نمیشه تو خونه نگه داشت وگرنه میگفتی ۱۴ روز قرنطینه شه بعد با خیال راحت بری پیشش

موافقم خدایی دیگه خسته شدیم ولی جرات هم ندارم برم بیرون متاسفانه مردا رو هم نمیشه تو خونه نگه داشت ...

اتفاقا گفتم بهش ۱۴ روز قرنطینه شه بعدش برم ، قبول نکرد چون اصلا نمیتونه...رعایت میکنه اما بازم میترسم ، نه واسه خودم ، واسه خانوادم...

من چیگار کنم الان ببینمش یا نه 😂 حریرچی بیا بگو چیکار کنم من عاشق دلخسته

اسم حریرچی میاد حالت جنون و افسردگی بهم دست میده بس که ایه یاس میخونه

میترسم عزرائیلمم شکل حریرچی باشه بیاد جونمو بگیره امشب باز دیدم داشت میگفت از واکسن خبری نیست عادت کنین به کرونا😤😤

اسم حریرچی میاد حالت جنون و افسردگی بهم دست میده بس که ایه یاس میخونه میترسم عزرائیلمم شکل حریرچی ب ...

اینو که راست گفته عزیزم ، اگه همین الان واکسن بسازن ۱۸ ماه دیگه دستمون میرسه تازه اگه برسه ، به نظرم داروشو باید درست کنن