2777
2789
عنوان

مادرشوهرطوری

645 بازدید | 54 پست

چندروزپیش پسرم اصرارداش بره خونه عزیزش.ماطبقه پایین هستیم.حدودساعت۳بود.منم گفتم طهره خوابن.پسرم باپاش کوبیدچندبارب درکه عزیزش بیاد.اتفاقااونم امددنبال پسرم.منم دروبراش بازنکردم.الان مادرشوهرم بامن حالت قهرداره.ب زورجواب سلام میده.خیلی توکارام دخالت کرده.چندان دل خوشی ازش ندارم.گاهی میگم دیگه حتی سلام هم نمیخوام بدم.ولی نمیشه.بنطرتون کارم اشتباه بود.اخه پسرم دیگه داره غیرقابل کنترل میشه همش خونه عزیرشه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

مشکلي نداشت که میرفت تازه توام به کارات میرسیدي

اینکه میگي سلام ندمم خیلي زشته 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل بعدش بهش توضیح میدادی 

ی خورده حق داد کسایی تو یساختمونن سخته تربیت بچه دست صد نفره

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

آخه تابچرودعوامیکنم سریع دبدومیادپایین.پسرم اصلادوسمنداره ومن هم نمیتونم تربیتش کنم.چون مثلامن اگه اجازه ندم تلویزیون تماشاکنه بعنوان تنبیه سریع میره خونه عزیزش

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

خب منم کسی برام در و باز نکنه ناراحت میشم

باهاش حرف نمیزنم چه برسه سرد برخورد کنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

وقتی جاش نیستین قضاوت نکنیم

شاید خودمون تو این شرایط بدترشو‌انجام‌بدیم

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

کارت زشت بود.هرچی که باشه بزرگتره. والا من ازخدامه ازخانواده شوهر بیان بچه هاروببرن تابه کارام برسم. فقط درحد دوسه دقیقه بغل کردن. 

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌