2821
2789
عنوان

مربا پزها

104 بازدید | 9 پست

شما خودتون مربا درست می کنید یا  آماده می خرید 

من همیشه همه ی مرباها رو خودم درست می کنم پارسال کلی مربا  آلبالو درست کردم شوهرم همشو تموم کرد  می گفتم وای همه رو تموم کردی گفت چیه حالا ی مربا درست کردی تموم‌ شد میرم میخرم برات منم ی شیشه بود قایم کردم رفت ی مربا آلبالو خرید مربا اصلا خوشمزه نیست  ی کم ازش خورد  خودش اعتراف کرد کاش مرباهات بود منم رفتم اونی که قایم کردم و آوردم دیگه به اون مربا لب نزد کلی به به چه چه کرد و گفت واقعا هیچی مربا آلبالوهای تو نمیشه حالا قدر مرباهات به من معلوم شد دیگه هیچ وقت مربا آلبالو نمی خرم 

کلا ترشی و مرباهای بیرون البته بجز مربای هویج بنظرم باید تو خونه درس کرد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
کلا ترشی و مرباهای بیرون البته بجز مربای هویج بنظرم باید تو خونه درس کرد

من مربای هویج هم تو خونه درست میکنم توش هل و گلاب و زعفرون و خلال پسته میریزم اصلا یه چیزی میشه ها

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام آفرين به شما

من مرباخونگي ميخرم و ترشي هم چون جنوبي هستيم اكثرا دور و بري هام بهم ميدن اما خودم درست نميكنم

اگر لطف كنين دستور مرباهاتونو بزاريد ممنون ميشم

من مربای هویج هم تو خونه درست میکنم توش هل و گلاب و زعفرون و خلال پسته میریزم اصلا یه چیزی میشه ها

واقعا مامان من مربا زیاد درس میکنه همشونو دوس دارم بجز مربای هویجش مرسی از کمکت

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من فقط مربا هویج زیاد درست نمیکنم نمیدونم چرا حوصلم نمیرسه شوهرمم خیلی دوست داره یبار ی کوچیک برند مهرام خریده بود هل و گلاب داشت خوشمزه بود گفتم براش درست کنم هل و گلاب بزنم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792