2777
2789
عنوان

مربا پزها

102 بازدید | 9 پست

شما خودتون مربا درست می کنید یا  آماده می خرید 

من همیشه همه ی مرباها رو خودم درست می کنم پارسال کلی مربا  آلبالو درست کردم شوهرم همشو تموم کرد  می گفتم وای همه رو تموم کردی گفت چیه حالا ی مربا درست کردی تموم‌ شد میرم میخرم برات منم ی شیشه بود قایم کردم رفت ی مربا آلبالو خرید مربا اصلا خوشمزه نیست  ی کم ازش خورد  خودش اعتراف کرد کاش مرباهات بود منم رفتم اونی که قایم کردم و آوردم دیگه به اون مربا لب نزد کلی به به چه چه کرد و گفت واقعا هیچی مربا آلبالوهای تو نمیشه حالا قدر مرباهات به من معلوم شد دیگه هیچ وقت مربا آلبالو نمی خرم 

کلا ترشی و مرباهای بیرون البته بجز مربای هویج بنظرم باید تو خونه درس کرد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
کلا ترشی و مرباهای بیرون البته بجز مربای هویج بنظرم باید تو خونه درس کرد

من مربای هویج هم تو خونه درست میکنم توش هل و گلاب و زعفرون و خلال پسته میریزم اصلا یه چیزی میشه ها

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آفرين به شما

من مرباخونگي ميخرم و ترشي هم چون جنوبي هستيم اكثرا دور و بري هام بهم ميدن اما خودم درست نميكنم

اگر لطف كنين دستور مرباهاتونو بزاريد ممنون ميشم

من مربای هویج هم تو خونه درست میکنم توش هل و گلاب و زعفرون و خلال پسته میریزم اصلا یه چیزی میشه ها

واقعا مامان من مربا زیاد درس میکنه همشونو دوس دارم بجز مربای هویجش مرسی از کمکت

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من فقط مربا هویج زیاد درست نمیکنم نمیدونم چرا حوصلم نمیرسه شوهرمم خیلی دوست داره یبار ی کوچیک برند مهرام خریده بود هل و گلاب داشت خوشمزه بود گفتم براش درست کنم هل و گلاب بزنم