2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 46 پست
مرسی حتما امتحان میکنم. شما تو بارداریم دندون درد داشتید؟ 

اره دندونم سوراخ شده بود ورم کرده بود از عفونت دکتر گفت عفونتی مجبوری بخوری اما مادربزرگم گفت ماش بزار دیگه کلا هر روز روزی ۳ بار اب ماش میزاشتم عفونتش خشک کرد اما کلا ادامه میدادم ک باز عفونت نکنه الانم دندون درد بدی دارم اما فعلا نمیتونم دکتر برم باز ب اب ماش رو اوردم 

البته من‌سرکه انگور رقیق شده با نمک و اب قاطی میکرد دهنمو باهاش میشستم باکتری هارو میکشه اما برا عفونت همون ماش عاااااااااااااااالیه

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
اره دندونم سوراخ شده بود ورم کرده بود از عفونت دکتر گفت عفونتی مجبوری بخوری اما مادربزرگم گفت ماش بز ...

سرکه ی سیب میگن خوبه ولی واسه من که جواب نداد. حتما ماش و امتحان میکنم خدا کنه خوب شه از بس قرص خوردم دیکه نمیدونم از عوارض قرصه یا علائم بارداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چند نفر شنیدم که میگم عفونت دندون و دندون درد میتونه از علائم بارداریم باشه. چون تو اقدامم هرچی بشه ربطش میدم به بارداری خودمو انگار گول میزنم🤦‍♀️🤦‍♀️

نهههه رنده کرده بزاره تو گوش ک گوشش میسوزه سیر رو بدون اینکه زخمی بشه باید تو گوش گذاشت وگرنه ب پرده ...

فکر کنم اگه بین بانداژ بچیچه بزاره چیزی نمیشه ولی رو دندون بزاره هم تاثیرشو میزاره من برای عفونت درد گذاشتم ولی فقط اندازه ۳ ساعت تاثبر داشت

یه سال و نیم یه سقطم چند ماه پیش داشتم

(((ربی لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین))) را زیاد تو طول روز بخون و اینکه سوره مریم آیه ی 1تا 6 رو بنویس و دور کمر خودت ببند اگر بتونی همیشه ببندی که عالیه اما سعی کن قبل از نزدیکی و در حین نزدیکی دور کمرت بسته باشه...برای بارداری راحت و بدون دردسر و استرس و ماندگاری جنین هر روز آیه الکرسی رو بخون و روی اولین طعامی که میخوری بدم و بخور

‏«پزشکِت | مشاوره آنلاین پزشکی» را در بازار اندروید ببین:

http://cafebazaar.ir/app/?id=com.pezeshket&ref=share

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن