2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 46 پست
اگه کیسته این راهکارا هست ۱. یک قطره  روغن کرچک رو رو انگشتت بریز بزار همون ناحیه که کیسته روز ...

آب و سرکه و آب نمکم قرقره کردم اونم نشد. ولی ممنون از راهنماییت بقیه شو امتحان میکنم حتما👍مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخورش دیگ سه روزی همین شکلی کم کم خوب میشی

ببخشید یه سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنمایی کنی من الان یه هفته مونده به پریم ولی از چند روز قبل دل درد و کمر درد و تمام علائم بارداری و دارم حالا نمیدونم از عوارض قرص یا باردارم چون قبل خوردن این قرصام علائم و داشتم الان بیشتر شده

من ۹ ماه بارداریم 

و الان ک دندونم درد میکنه و عفونت کرده فقط با یه روش عفونتشو خشک کردم 

ماش رو گذاشتم رو گاز نیم ساعتی جوش خورد له ک شد پخته شد روزی سه بار اون اب رو گذاشتم تو دهنم ب مدت دو دقیقه تقریبا یه چند روزی طولکشید تا دردش هی کمتر شد 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
عزیزدلم منم شرایط مشابه تورو داشتم  سیر معجزه میکنه  اگه دندونت سوراخه رنده کن بذار رو د ...

نهههه رنده کرده بزاره تو گوش ک گوشش میسوزه سیر رو بدون اینکه زخمی بشه باید تو گوش گذاشت وگرنه ب پرده گوشش اسیب میرسه

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
ببخشید یه سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنمایی کنی من الان یه هفته مونده به پریم ولی از چند روز قبل دل ...

بعضی  وقتا بخاطر تغییر فصل پریودی فاصله میفته (هورمون ها تغییر میکنه)شما مثلا تو اول تابستون یا زمستون پریودیتون تغییری نداره؟

بی بی چک امتحان کردید؟؟

و اینکه این قرص علائم دیگش تهوع ..احساس خستگی..استفراغ ..یا احساس تغییر مزه ها رو داری...زبونت تیره میشه یا اشتهاتم کم میشه 

عزیزم اگه قصد بارداریم داشتی باید به پزشکت میگفتی اینو نمیخوردی اگه اجازه میداد میخوردی 

نهههه رنده کرده بزاره تو گوش ک گوشش میسوزه سیر رو بدون اینکه زخمی بشه باید تو گوش گذاشت وگرنه ب پرده ...

عزیزدلم رنده شده رو بذاره رو دندون 

ولی حبه ی سیر رو بذاره تو گوش 

منظورمو بد رسوندم 😆😅

بعضی  وقتا بخاطر تغییر فصل پریودی فاصله میفته (هورمون ها تغییر میکنه)شما مثلا تو اول تابستون یا ...

نه پریودیم اصلا تغییر نمیکنه. بی بی چک زدم منفی بود اخه یه هفته مونده تا پری الان نشون نمیده. من علائمم خستگی کمر درد درد زیر شکم دل پیچه سرگیجه رون پای چپمم تیر میکشه