دختر من از خواب پا میشه تا دوسه ساعت لب به هیچی نمیزن از اول همینجوری الان دوسالو نیمه کلا دوعده میخوره نهار شام عصرانه هم کیکی تخم مرغ ابپزی چیزی میخوره
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
اره منک کلا برا ارامش جفتمون یاد گرفتم کار بهش ندارم دیگ تا اینک خودش بیاد بگه گرسنه اس اینجوری جفتمون اعصابمون ارومه معمولا وقتی بزور اصرار نمیکنم بعد ک اشتهاش وا شه خیلی بهتر میخوره
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
وای منکع دخترم تا صب بیداره بعد تا ۱۲ میخوابه تا ۳ عصرم هیجی نمیخوره خیلی نگرانم
دقیقا مثل دختر من چرا نگران تو طول روز مواد غذایی مورد نیاز بهش بده من دخترم دوازده بیداره هیچی نمیخوره تا دو ونیم سه نهار میخوره بعد نهار تا شش و هفت بهش تنقلات مقوی مثل میوه تخم مرغ ابپز شیر موز چن تا خرما کیک هرکدوم داشته باشم میدم از هفت دیگ بش هیچی نمیدم تا خوب گرسنه بشه شامشو بخوره
تخم مرغ ابپز دخترم نمیخوره نمدونم چجوری بهش بدم بخوره و بهم میگی شیر موزو چجوری بهش میدی با لیوان دخ ...
هر جور ک بلده بده بخوره با لیوان بدی یاد بگیره بخوره بهتره من از شش ماهگی ب دخترم با لیوان تلاش کردم زود یاد گرفت نخورد بریز تو شیشه یا با قاشق بده در ضمن میتونی زرده تخم مرغ ابپز تو شیر رنده کنی ک بخوره