2777
2789
عنوان

بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 20 پست

باباها همينطوري هستن اهميت نميدن

ولي دستكش هم بپوشه شايد خيلي خوب نباشه چون باعث ميشه فكر كنه ك دستش الوده نميشه 

هي پشت هم بشوره يا ژل دست بده ببره با خودش مرتب بزنه ب دستش 

ايشالا ك طوريش نميشه نگران نباش بابات ك كار خودشو ميكنه تو استرس نداشته باشه ... توكل ب خدا كن سالم بره و سالم برگرده 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به کرونا همه زندگیا رو مختل کرده دیروز پدر شوهرم اومد خونمون گفت چند روز مریض بودم دلدرد شدید داشتم الان یجا خوندم جز علایم کروناس خیلی نگران شدم من اصلا ازخونه بیرون نمیرم

باباها همينطوري هستن اهميت نميدن ولي دستكش هم بپوشه شايد خيلي خوب نباشه چون باعث ميشه فكر كنه ك دست ...

اره عزیزم راست میگی منم کلیپ دیده بودم که میگفت دستکش زیاد خوب نیست...مرسی از راهنماییات💕

لعنت به کرونا همه زندگیا رو مختل کرده دیروز پدر شوهرم اومد خونمون گفت چند روز مریض بودم دلدرد شدید د ...

لامصب همه چی هم از علایم کروناست😒😒 تاجایی که میتونید نه مهمونی برید نه بذارید کسی بیاد

من که کلا تو خونه ام فقط شوهرم میره سرکار پدر شوهرم اومد یه سر زد حتی چون شوهرم نبود ننشست اما خب دس ...

خب اشکال نداره فردا ضدعفونی کن فکرنکنم دل درد از علایمش باشه من خودم یجا خونده بودم که نادره دل درد