2777
2789

ببینین سیر تکاملیش خوبه مامانهای با تجربه سر پنج ماه غلتید و سعی میکرد چها پا بشه

پنج و نیم ماهگی نشست

شش ماهگی تو روروئک میدوید 

هفت ماه و ده روز سر سری میکنه وقتی خوشحال

و از شش ماهگی هم پیام بازرگانی دوست داره با رورويک میره میشینه جلو تلوزین پیام بازرگانی میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره یا پسر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

روروئک که خوب نیس نذارش پاش کج میشه

تی وی هم خوب نیس نذار ببینه 

زیر ۷ ماه هم نباید بذاری بشینه چون به کمرش فشار میاد سن نرمال نشستن بین ۷ تا ۹ ماهه

اگه ۳-۴ماهگی گردن گرفته خوبه بقیش مهم نیس

روروئک که خوب نیس نذارش پاش کج میشه تی وی هم خوب نیس نذار ببینه  زیر ۷ ماه هم نباید بذاری بشی ...

عزیزم یعنی دختر من که هفت ماهشه اصلا غلت نمیزنه مهم نیس؟  تا یکم کمکش میکنم میغلته ولی خودش اصلا.

ولی گردن گرفت سه ماهگی و میشینه. 

عزیزم یعنی دختر من که هفت ماهشه اصلا غلت نمیزنه مهم نیس؟  تا یکم کمکش میکنم میغلته ولی خودش اصل ...

به پهلو میشه؟

غلت زدن کامل تا ۸ ماهکی فرصت دارن 

مهارت های اصلی گردن گرفتن ۳-۴ماهگی  نشستن بین ۷-۹ ماه راه رفتن بین ۹ تا ۱۸ ماهگی حرف زدن ۲ سالگی به بعد بقیش اصلی نیس

به پهلو میشه؟ غلت زدن کامل تا ۸ ماهکی فرصت دارن  مهارت های اصلی گردن گرفتن ۳-۴ماهگی  نشس ...

به پهلو هم خیلی کم. کلا انگار به اینکار علاقه نداره. دکترش تو پنج ماهگی میگفت چون تپله غلت نمیزنه. 

چکاپ هفت ماهگیش چند روز دیگه اس