2777
2789
عنوان

کرونا

203 بازدید | 19 پست

دوستان نامزد من امروز رفتن تهران 

کار اداری داشت

اداره خیلی شلوغ بوده اینم ماسک وودستکش داشته

کم خوابی ام داشت بخاطر رانندگی

اومد ظهر گفت بهم احساس میکنم خستم 

خوابید

چایی خورد خیلی گرممه تب دارم 

اونجا بهش بستنی دادن خونه عموش گفتن خنکش بشه 

الانم بعد اون بستنی همش سرفه میکنه کم ولی میکنه

خیلی بی حاله

میگه تبم دارم

خیلی میترسم،به نظرتون دور از جونش کروناعه؟😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همش عرق میکنم 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

والا نمیدونم من خودم امروز رفته بودم لوازم قنادی دوتا چیز بخرم یلحطه که جلو رفتم بینیم خورد به اون نایلونی که جلو مغازه گرفته بودن برای پیشگیری از کرونا اصلا از اون لحظه هی فک میکنم بینیم درد میکنه خیلی حس بدیه

😭😭😭میترسم

نترس همه میگیرن مردم همه بیرونن بعد همه هم با کوچکترین علامتی میترسن 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
😭😭😭میترسم

استرس خودش سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه. شما باید آرامش داشته باشین و به ایشونم آرامش بدین. منم چند روز پیش بیرون روی و تهوع داشتم و دو روزم تب کردم. زنگ زدم ۴۰۳۰ گفتن استراحت کن اگر بهتر نشدی برو دکتر. الحمدلله الان بهترم. 

کرونا ک اینقدر سریع خودشو نشون نمیده ی دوروز بگذره حالا تا مشخص بشه ایشالا ک نیس

نشون میده مادر شوهر خواهرم تبو لرز داشت بردش دکتر اومد خونه شب خود‌ش تب ولرز ‌‌شد بعد فهمیدند مادره کرونا داشته

خدایا شکرررررت که بهترینارو برام رقم زدی😘😘
2790
2778
2791
2779
2792