2777
2789
عنوان

بی بی چک

474 بازدید | 35 پست

دوستان من ۳پری قبلیم ۲۷ روزه شده بود .آخرین پریم ۸فروردین بود طبق تقویم من باید ۳ اردیبهشت پری شم .من الان  بی بی چک زدم بیاین نگاه کنید .

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هاله داره فکنم‌مثبته

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
بیشتر ببینید
از اونیکی بی بی چک ها بگیر که دقتش بالاتره! از اون دسته بلندا اسمشو نمیدونم

شوهرم اینو بزور رفته گرفته موعد یکی دیگه میزنم

خیلی سخته گفتنش الان من واقعا نمیتونم تشخیص بدم هاله هست یا نه ممکنه خود کیت باشه سایه اش افتاده

زیر ۵دقه اینطوری شد دعا کن باشه

ببخشید من صبح ۱۳ بی بی چک زدم مثبت شد بعداز اون تاریخ یازده تا دیگ زدم منفی دوبار هم رفتم ازمایش خون ...

دارویی اون روز یا قبلش مصرف نکردی