2777
2789
چه بد...برات سخت نبود

پس سخت نبود....دوهفته آخرسه روزیه باربایدمیرفتم تهران  برا سونو ..حساب کن ده ساعت فاصلمونه تاتهران ...صبح ساعت شش صبح میرسیدم تهران میرفتم بلیط میگرفتم برا برگشت عصر ..یعنی هفته ای سه بارمیرفتم تهران ..وحشتناک بودخاطراتش بنظرم جهنم همین روزهای من بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس سخت نبود....دوهفته آخرسه روزیه باربایدمیرفتم تهران  برا سونو ..حساب کن ده ساعت فاصلمونه تاته ...

عزیزم....ایشالله بدون این چیزا باردار شی به حق علی...کدوم شهری؟ماشین داشتی خوب بود 

عزیزم....ایشالله بدون این چیزا باردار شی به حق علی...کدوم شهری؟ماشین داشتی خوب بود 

ممنون عزیزم صلوات برام بفرست این گره تموم شه 🙏...ماشین داشتیم یه بارش تصادف کردیم وپنج شش بارش خودم تنها میرفتم بااتوبوس ..پروسم ۹ماه طول کشید وهیچ.. .بگم کدوم شهرممکنه آشنایی اینجاباشه