2777
2789

با اجازه استارتر عزیز

سلام خانوما من میخوام مارشمالو درست کنم تو دستور شربت ذرت داره.

رفتم لوازم قنادی نداشت. میشه عسل یا گلوکز رو جایگزین کنم ؟

یا اصن چیزی سراغ دارید جایگزین کنم؟

عسل هم بزاری رو حرارت خراب میشه

نمیدونم باید چکار کنم

میشه راهنماییم کنید لطفا؟

غصه اگر هست، بگو تا باشد... من هنوز میخندم!😇

پاکسازی صورت و اسکراب در حمام

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاكسازي باچي گلم

بخور بابونه و آویشن عالیه هفته ایی دوبار بعدشم هر ماسکی دلت خواست بزار از این شامپو اسکراب دار های بدن و صورت هم بگیر داخل حمام استفاده کن هرشب قبل خواب صورتتو تمیز بشور بعد با پنبه آغشته به گلاب صورتتو تمیز کن و بخواب اینجوری کثیفی و چرک نمیمونه روی پوستت که جوش سر سیاه بشه 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
فقط صابون سفیداب عالیه من خودم.امتحان کردم قبلنا میگفتن باورم نمیشد تاب چشم دیدم هفته ای یکبار عالیه

استفاده نکن من استفاده کردم پوستمو خشک کرد کلی آبرسان قوی استفاده کردم و رفتم دکتر طب سنتی تا جاهایی که گود شده دوباره یه کم بهتر بشه