2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی زمان میبره و من علاقه ندارم فکر کردم دارم ولی الان میبینم نمیتونم 😔

عزیزم منم مثل تو بودم.برو صدای آقای فرهنگ هولاکویی رو گوش بده...ایشون میگه علاقه معنی نداره..بایو بجنگی تا زندگیتو بسازی.این باعث میشه شما فقط سردرگم بشی ..همین

سعی کن حداقل اندازه خرجی که کردی در بیاری همه کارشون ممکنه دوس نداشته باشن عزیزم هیچ کاری اسون نیست ...

وقتی کار ی مشتری رو با دقت انجام میدی راضی میره یک ماه بعد میگه ناخنم افتاد من دلم میخواد خودمو بکشم 😭 

❄❄❄❄❄
اقا اموزشش کلا یه ساعته خخخخخ چرا گنده میاییم مربیشم هر کی میخواد باشه جاشم مهم نی خخخخ خدایا منو بک ...

اتفاقا خيلى فرق داره كار ناخن ظرافت و دقت بالايي ميخواد و تنوع زيادى داره توى مدل و مواد

ینی میگی هیچی متوجه نشدی از کلاسایی که رفتی یا حوصله نداری ؟؟ حتما میتونی همین که تا شهر دیگه ایی رفتی زحمت کشیدی پس میتونی العان یکم انرژیت کمه فکر میکنی نمیتونی اصلا اینطوری فکر نکن یه مدت برا خواهر و دوستات بزن یکم که راه افتادی برو تو یه ارایشگاه میز اجاره کن درامد که داشته باشی راه میوفتی بعد اونجا باز ممکنه از شنیون وکار با مو خوشت بیاد یاد میگیری یا میکاپ من خیلیارو دیدم که اولاش ناامید بودن ولی العان کاملا حرفه ایی شدن انرژی منفی نده به خودت بگو من میتونم مطمئن باش میتونی 

وقتی کار ی مشتری رو با دقت انجام میدی راضی میره یک ماه بعد میگه ناخنم افتاد من دلم میخواد خودمو بکشم ...

عزیزم میدونم‌چی میگی خودم یه مدت میرفتم ارایشگاه سر کوچمون اعصاب نمیزاشتن ینی منی که شاگرد بودم دوس داشتم کلمو بکوبم دیوار ولی ارایشگره خیلی ریلکس بود جوابشونو با مهربونی بعضی اوقات با منطق خیلی دیگه پرو بودن محکم میداد ولی اگه من بودم همون لحظه میگفتم نمیخوای برو بیرون .... کم کم دستت میاد چطوری باشی مثلا اگه گفت ناخونم افتاد بگو عزیزم اشکال نداره برات وقت میزارم بیا ترمیم کنم و بعد که اومد در حین کار کردن بگو که باید رعایت کنن 

واسه بهترین ناخن کار ها هم پیش میاد که ناخن در بیاد یا بشکنه اصلا مهم نیست شما به خودت نگیر تجربت میره بالا انقدر مشتری میومدن اذیت میکردن خودشون بعد چند جلسه میگفتن میخواستیم ببینیم چجور ادمی هستی !ببین ادم بیشعور کم نیست الکی گیر میدادن در حالیکه بعد که میرفتن بیرون ۴ تا مشتری دیگه میومد میگفت موی فلانیرو دیدم خوشم اومد اونم خیلی دوسش داشت درحالیکه الکی پیش ارایشگره هی نق میزد میرم خونه رنگ میکنم 😏

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز