2777
2789
مذهبی بلدی بگو، برا پسر خودم میخوام

مذهبی ک من عاشق اسم علی هستم حالا اگ علی تنهادوست نداری علیرام هم مذهبیه ینی پرورش یافته به دست حضرت علی

امیرعلی هم قشنگه

مذهبی خودت چی دوست داری همشون قشنگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذهبی ک من عاشق اسم علی هستم حالا اگ علی تنهادوست نداری علیرام هم مذهبیه ینی پرورش یافته به دست حضرت ...

نمیدونم ولی نوک زبونم امیرعباس، پسر خواهرم امیرعلی هست وگرنه اونو میذاشتم

نمیدونم ولی نوک زبونم امیرعباس، پسر خواهرم امیرعلی هست وگرنه اونو میذاشتم

اسم مذهبی میخوای

محمد بذار

طاها. 

یاسین.

محسن

پارسا

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

﷽❣️

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى .....

شما را فقط به یک حقیقت اندرز می دهم و آن اینکه دو دو و یک یک برای خدا قیام کنید ....

در تفسیر کلمه« واحدة» دراین  آیه شریفه از حضرات معصومین به«ولایــت » تعبیر شده است .

سلام دوست مهدوی عزیز 🥰👋 💞

شما دعوت شدین به تاپیک امام زمان 

تگتون کردم اسمتون آبی نشد 

به همین اینجا مزاحمتون شدم 🙏

امیدوارم ما هم در زمره ی کسانی باشیم که اهل اطاعت از پیامبر اکرم« ص» و اوصیا ایشان هستند و برای خدا و در راه ولایت ذوات مقدسه حرکت و قیام میکنند ...🤲

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌷

لینک تاپیک👇🏻🌷 https://www.ninisite.com/discussion/topic/15144171/%D9%85%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%B3%D8%AA

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

عزیزم شایداسی راضی نباشه جای یه بار دوبار چرا گذاشتی

ممنون که گفتی 

دوبار ارسال شده بود 💞🙏

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403