2777
2789
عنوان

شوهرم.....😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 79 پست
تصور کن با دومتر قد چطور میدویده😂😂😂😂😂😂😂😒

آخی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پرواز میکرده

نمیدوییده

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تصور کن با دومتر قد چطور میدویده😂😂😂😂😂😂😂😒

ای خداترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خودشون نرها رو میندازن دنبالشون 

دیگه ۱۶تا نر؟؟؟

چرا؟؟؟

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
یکیشون برنده میشه خب نه همه 😃

بقیه نگا میکنن یعنی؟😂😂

فک کنم خیلی داف بوده مادهِ