2777
2789

سود میکنی دیگه!!!

وای چ سوالایی میکنی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا خوب سود نمیکنه؟

شستا؟؟

روزی ۵ درصد داره مثبت میخوره

صف خرید میلیاردی داره!

این خوب نیست؟؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نه کی ۵ درصد از شنبه تا امروز کلا ۸ خورده درصد رشد کرده! صبا خوب رشد کرد نمیدونم کی بفروشم؟

ببین وقتی سهمی رو میخری، ۱/۵ درصد ازت کارمزد بر میدارن

پس میشی ۱/۵ درصد منفی

بورس هم شنبه تا چهارشنبه س

چهارشنبه عرضه شد

هر روز ۵ درصد مثبته ولی قیمت پایانیش کمتر بالا میره اونم به خاطر حجم مبناس