2777
2789
عنوان

هزینه nt

| مشاهده متن کامل بحث + 5122 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ازادحساب میشه.ازمایش وسنوبرامن شد280تومن

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

من تو دفترچه نوشته اما پرسیدم برا هزینه گفت آزمایش ۱۴۰ سونو۲۰۰ دیگه برا چن روز دیگست هنوز که نرفتم بیمه ام سلامت هست اسی شما برو تمدید کن خاهرم دفترچه اش مثل شماست میگه هزینه کمتره خیلی

این بیمه تامین اجتماعی که ما داریم واقعا دیگه بدردنمیخوره.همه جاآزادمیشه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
خوبه پس برم عوض کنم دوباره بنویسه  میشه بهداری بنویسه؟

برو بده منشی دکترت بگو بده دکتر برات دوباره بنویسه...اگر دکتر نداری همون بهداری بنویسه هم خوبه...ولی بهتره بدی دکترت بنویسه

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
برو بده منشی دکترت بگو بده دکتر برات دوباره بنویسه...اگر دکتر نداری همون بهداری بنویسه هم خوبه...ولی ...

به مامام  پیام بدم البته امروز رفتم یه سونو هم کرد ک خیال منو راحت کرد 

به مامام  پیام بدم البته امروز رفتم یه سونو هم کرد ک خیال منو راحت کرد

اون سونو ان تی که فرق داره وقتی همراه با ازمایش غربالگری انجام بدی کامل خیالت راحت میشه

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))