2789
عنوان

مشکوک نیست

214 بازدید | 18 پست

احساس میکنم شوهرم پیام هاش پاک میکنه .برای همکارش که خانمه چند روز پیش رفتیم لب دریا. فیلم گرفته فرستاده .چه دلیل داره هر جا میره فلیم بگیره بفرسته. احساس میکنم صمیمی هستن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

شک خیلی چیز بدیه  آرامش ازم گرفته 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااا به اون چه ربطی داره فیلم بفرسته براش؟  

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   
ی مدت حواست بیشتر جمع کن .

نمیزارع دست به گوشیش بزنم. امروز خواب بود دیدم .ولی مگه میشه فقط پیام های چند ماه پیش گزاشته و پیام های دیگه نیست. احساس میکنم حذف میکنه .خب در جواب فیلم چطور طرف هیچی نگفته 

واااا به اون چه ربطی داره فیلم بفرسته براش؟    

منم همین فکرم 

خب دلیل کارشو نپرسیدی ک چرا فیلم میفرسته

عزیزم نمیخوام بدونه گوشیش دست زدم 

چیزی نگو به روش نیار که دوباره بعدا بتونی چک کنی 

پیام هاش همش مال خیلی وقت پیشه. هیچی تو گوشیش نمیزاره. هر وقت نگاه میکنم همون قبلیاس 

نمیزارع دست به گوشیش بزنم. امروز خواب بود دیدم .ولی مگه میشه فقط پیام های چند ماه پیش گزاشته و پیام ...

خب یکم مشکوک ولی انشالله ک چیزی نیس سعی کن باهاش صحبت کنی ازش بپرس بگو واسه چی فیلم فرستادی واسه خانمه

خب یکم مشکوک ولی انشالله ک چیزی نیس سعی کن باهاش صحبت کنی ازش بپرس بگو واسه چی فیلم فرستادی واسه خان ...

میگم اگه بینشون چیزی باشه بیشتر احتیاط میکنه برای مردا که کاری نداره یه خط و گوشی دیگه 

منم همین فکرم 

اگه تو تلگرامه یجوری اکانتشو  رو گوشی خودت نصب کن بفهمی رابطشون تاچه حده

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟