2821
2789
عنوان

عفونت قارچی

164 بازدید | 21 پست

من چند وقتی بود ک دنبال درمان عفونت بودم اینجا خیلی خوندم ک خیلی هامون داریم من بعد ۱ سال با استفاده ۱ دونه قرصو چند تا کار ساده خوب شدم گفتم اگه دوست داشته باشید بگم بهتون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا من داشتم با عنبر نسا خوب شدم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بگو عزیزم . از کجا باید نوع عفونت رو فهمید ؟؟ البته ببخشید 🙏

ببین اعلامش که یه چیز مشخصه اولیش میتونه خارش باشه و ترشح زیاد ، بعد این ترشح ها بو داره و مثل ترسح های معمولی نیست بوی پنیر امکان داره بده بوی ماهی بوی مخمر 

اگرم شدید باشه درد لگن در هنگام رابطه ایجاد میکنه 

من بالای ۵ تا دکتر خوب رفتم و از پماد و شیاف و قرص فلوکونازول و دارو ها گیاهی و سیر و همه چی امتحان کردم خوب نشد ک نشد البته بگم من کلا ادم استرسی هستم و استرس باعث تشدید این داستان میشه بعد تغریبا ۱ سال خیلی ناامید یه قرصی تو داروخونه دیدم از مسولش خواستم توضیح بده اسم قرص لاکتو فم بود و داروخونه ایی خیلی تعریف کرد ک اصلا عوارض نداره قیمتشم ۳۸ تومن بود گفت مصرف کن روزی ۱ دونه بدونه چرک خشک کن من مصرف کردم و روزی ۱ بارم توی جوش شیرین میشستم لباس زیر ام سعی میکردم نپوشم میپوشیدمم نخی گشاد با دستمال نخی ام خودمو خشک میکردم و واقعا برای من جواب داد گفتم بگم شماها ام خلاص بشید خیلی درد بدیه

ببین اعلامش که یه چیز مشخصه اولیش میتونه خارش باشه و ترشح زیاد ، بعد این ترشح ها بو داره و مثل ترسح ...

منم سه سال انواع چرک خشک کن دارو استفاده کردم.اما دفعه آخر همراه با دارو موقع شیو از پودر موبر استفاده کردم.چون خیلی بهم گفته بودن.وای دیگه هیچ وقت عفونت نگرفتم.بعد از سه سال سوزش خوب شد ۱۵ کیلو وزن کم کرده بودم

خدایا مرسی