2777
2789

از مامانتو مادربزرگات بپرس قبلا باباهاشون کجا زندگی میکردن ببین چی میگن دیگه

من خاطرات پدربزرگمو که از پدربزرگش تعریف میکرد شنیدم همین شهرمون بودیم 

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا ایرانیا اریایی هستن دیگه  کسایی که سیدن خب اریایی به حساب نمیان و یه جورایی عربن من اریایی ...

از کجا معلوم ممکن ماهم عرب باشیم همه ایرانیا ک اریایی نیستن مگ ندیدی تو تاریخ چقد عربا و مغولا بهمون حمله کردن

ممکن اروپایی باشیم جد چند صد سال پیشمون اومده باش ایران 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

از کجا معلوم ممکن ماهم عرب باشیم همه ایرانیا ک اریایی نیستن مگ ندیدی تو تاریخ چقد عربا و مغولا بهمون ...

یه آزمایش ژنتیک هست مثل اینکه نشون میده هزینش خیلی زیاده

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
از کجا معلوم ممکن ماهم عرب باشیم همه ایرانیا ک اریایی نیستن مگ ندیدی تو تاریخ چقد عربا و مغولا بهمون ...

والا قیافه من که نه به عربها میخوره نه به مغول ها اصالتا هم شمالیم یادم نمیاد شنیده باشم به گیلان حمله کرده باشن به قول دوستم من کاملا چهره شرقی دارم ولی مثلا خراسانی ها فکر نمیکنم اریایی باشن یا مثلا یه قسمتایی از جنوب عرب زیاد داره

والا قیافه من که نه به عربها میخوره نه به مغول ها اصالتا هم شمالیم یادم نمیاد شنیده باشم به گیلان حم ...

چ ربطی قرار نیست ک عرب باشن یا مغول منظورم ی عده ای 

قیافه زیاد ملاک نیست

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

از نطر من چون همه ی ما تاریخ مشترک داریم و غیره نژاد آریایی هستیم..سید ها نژاد آمیخته ی ایرانی و عرب هستند..آریایی یا همان نوروزی ها بر میگرده به ایران قبل از اسلام..آلمانی ها هم که میگفتن نژاد آریایی اصیل اند الکی بود چون آریایی هستند ولی بالاخره کللی کشورشون حمله و ایناشده دیگه..واسه همین جمعا نژاد آریایی هشتیم و به نظرم آریایی بودن و نوروزی بودن(ایران باستان) که در فرهنگ لغت به معنای نجیبه یه افتخاره