2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر واقعا  دنبال جواب هستید 

۰۹۶۴۰

تماس بگیرید و از  عالم ش بپرسید ک بتونن راهنمایی تون کنن

اینجا  مطابق نظر و میل خودشون بعضا   جواب میدن بهتون ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حالا یه جا هم مردم دارن سود میکنن هزار تا حرف در بیارین

والا با ربای بانک کاری ندارنا اینو از مردم میگیرن بالاخره

( اسی منظورم به تو نیستا کلا کار مملکتو میگم)

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

فی نفسه اشکال نداره بورس،اما نباید خلاف قوانین باشه.

از دفتر مرجع سوال کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والا با ربای بانک کاری ندارنا اینو از مردم میگیرن بالاخره ( اسی منظورم به تو نیستا کلا کار مملکتو م ...

تمام علما موضع گرفتن و  گفتن  رباست

حالا چرا    بهش عمل نمیکنن

الله اعلم 🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فی نفسه اشکال نداره بورس،اما نباید خلاف قوانین باشه. از دفتر مرجع سوال کنید

سلام بانو جان در تاپیک مربوط به ظهور سوال مطرح کردم و همچنان منتظر پاسخ شما هستم .ممنون میشم🙏🙏🙏

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
سلام بانو جان در تاپیک مربوط به ظهور سوال مطرح کردم و همچنان منتظر پاسخ شما هستم .ممنون میشم🙏🙏🙏

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم.به دوستان دیگه هم گفتم این چند روز حجم کارهام زیاده و فرصت نکردم تاپیک رو ببینم.

اگر عجله ندارید آخر هفته یک روز رو اختصاص میدم برای تاپیک.اگر هم عجله دارید که الان ببینم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم عذرخواهی میکنم.به دوستان دیگه هم گفتم این چند روز حجم کارهام زیاده و فرصت نکردم تاپیک رو ...

نه عزیزم هر وقت فرصت ‌کردید پاسخ بدید 🌹🌹

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم