سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 عنوان حسه مادری 81 بازدید | 8 پست کی منم مامان میشم اخه خسته شدم 1399/02/01 | 14:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aliso67 عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 14 سوما جان انشالله به حق این ماه عزیز دامنت سبز میشه عزیزماین دعا رو طبق دستور تو این ماه انجام بده خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره🙏❤
سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 سوما جان انشالله به حق این ماه عزیز دامنت سبز میشه عزیزم این دعا رو طبق دستور تو این ماه انجام بده ممنون عزیزم سه ساله منتظرم عکسش خوب دیده نمیشه
aliso67 عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 14 ممنون عزیزم سه ساله منتظرم عکسش خوب دیده نمیشه تو تاپیکم گذاشتم خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره🙏❤
سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 تو تاپیکم گذاشتم باشه الان نگاه میکنم شماهم استفادکردید باید چکارکنم
aliso67 عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 14 باشه الان نگاه میکنم شماهم استفادکردید باید چکارکنم من خودم میخواستم این ماه بخونم کخ خدا رو شکر بی بی مثبت شد ولی مامانم برای چند نفر خونده بود جواب داد خدا رو شکر خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره🙏❤
aliso67 عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 14 ممنون عزیزم سه ساله منتظرم عکسش خوب دیده نمیشه لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ ۚ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ ﴿٤٩﴾مالکیّت و فرمانروایی آسمان ها و زمین فقط در سیطره خداست، هر چه را بخواهد می آفریند، به هر کس بخواهد دختر عطا می کند و به هر کس بخواهد پسر می بخشد؛ (۴۹)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا ۖ وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ ﴿٥٠﴾یا پسران و دختران را با هم به آنان می دهد و هر که را بخواهد نازا می کند؛ یقیناً او دانا و تواناست. (۵۰)این آیه ها رو بنویس روز ۲۵ ماه رمضون همراه یه صدقه بزار لایه قران سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰... هر وقت حاجت گرفتی صدقه رو در بیار خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره🙏❤