2777
2789
عنوان

تاسیس عطاری؟؟؟

5753 بازدید | 31 پست

دوستان اینجا کسی خودش یا آشناهاش عطاری زده؟؟؟من دوره های طب سنتی و مزاج شناسی و ...رو گذروندم و خیلی دلم میخواد در این زمینه شروع به کار کنم ،اما نمیدونم خوبه یا نه؟درآمدش چه طوره؟و اینکه از کجا باید شروع کنم؟؟؟کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه؟؟؟

میشه مزاج منو بگید  چیه؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اول داداشم عطاری زد بعدش بابام

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه راهنماییم کنید؟راضی هستن؟توی تهران مشغول هستن؟

نه توی یزد

بله راضی هستن ببخشید رفته بودم غذای دخترمو بدم نی نی سایتو نبستم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چه راهنمایی میخوای گلم؟ 

عزیزم از کجا شروع کنم،جنس از کجا بگیرم،چقدر پول میخواد برای شروع،جواز میخوام بدونم چه جوری بگیرم؟

نمیدونم واللا من ازدواج کردم از کار مجوز و اینا سردر نمیارم

ولی یادمه اول یه ترازو خرید و یه دستگاه برای پرس پلاستیک

یه عالمه شیشه پلاستیکی بزرگ و کوچیک یه عالمه بطری برای عرق ها

بعدم محلی که عرق به صورت عمده و ارزون مثلا تو یکی از روستا ها میخرید الان رو نمیدونم ها

ما هم همه اش داشتیم براش بسته بندی میکردیم چیزهاشو بسته های صدگرمی و... 

بعدم دکور مغازشو خرید و قفسه هاشو نصب کرد و جنس‌ها رو بردیم تو مغازه چیدیم قبلشم با ماژیک سیاه روش نوشته بودیم اسمشو خودشم قیمت‌ها رو لیست کرد

بابام اینا زیر زمینش ن رو گذاشتن توش جنس چیدن

الان چیزها خیلی گرون شده نمیدونم صرفتون میکنه یا نه ولی همیشه مشتری داره

نمیدونم واللا من ازدواج کردم از کار مجوز و اینا سردر نمیارم ولی یادمه اول یه ترازو خرید و یه دستگاه ...

ممنونم ازتون ،کاش یکی بود بهم میگفت از کجا دقیقا شروع کنم ،گیج شدم واقعا ،نمیدونم برم عطاری ها کمکم میکنن یا نه؟چون تجربه ندارم دقیق

برای مغازه هم یه جایی باشه که عطاری نباشه پر رفت و آمد باشه و جای پارک داشته باشه ترجیحا اگه خونه اون ور زیاد باشه بهتره