2777
2789
عنوان

بارداری دوم ازتون راهنمایی میخام

163 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دخترم 1 سال 9ماهشه ناگفته نماند که من دخترمو با دارو و دکتربعد از 9ماه اقدام بار دارشدم ازاونجایی که وقتی من 4ماهه دخترمو بارداربودم داداشمو ازدست دادم کلا یه تلنگر بدی به خانواده پدرم واردشد بادنیااومدن دخترم تقریبا میشدگفت بهترتونستن با این تلنگرکناربیان چون مافقط دوتا خواهریم وخواهردیگم مجرده خانواده پدرم کم جمعیت هستن وقتی دخترم میره اونجا خیلی خوشحال میشن من نظرم اینه بااین شرایط و سن دخترم بنظرتون اقدام برای بچه دوم خوبه یا نه؟؟؟ یابذارم دخترم بزرگتربشه من بیشتربه خاطر پدرم مایل به بارداری بعدی هستم نظرشماچیه؟؟ ممنونم

خنده برلب میزنم تاکس نداندرازمن  ورنه این دنیا که من دیدم خندیدن نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جات بودم ۳ تا شیره ب شیره میاوردم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

به نظرم اقدام کن اینطوری دخترت هم یه همبازی داره و تنها نمیمونه بعدا هم رابطه اشون با هم بهتر میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه شرایطش رو داری بزار 

حالا شاید خواهرت هم زود شوهر کرد و بچه اورد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من دومی رو باردارم ، پسرم ۳سالش تموم شده و من الان ۴ ماهمه . 

بنظرم اگه توان شرایط و کمکشو داری اقدام کن. خانواده منم خیلی کم جمعیته فط دوتا خواهریم خواهرمم مجرده ، پسر من میره خونه مامانم مامانم با صدای بلند میگه خدارو شکر پویان اومد خونم روشن شد!!!☺️

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
عزیزم😍😍 اگه بچه اولتون آرومه و اذیتتون نمیکنه زیاد و بارداری سختی نداشتید از نظر ویارو تهوع... خی ...

نه خداروشکر دخترم عالیه ازهرلحاظ

خنده برلب میزنم تاکس نداندرازمن  ورنه این دنیا که من دیدم خندیدن نداشت
واقعا

واقعا

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹