2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن فقط عمل قطعی جواب میده 

الان اخه خطرناکه وگرنه همسرم میرفت دوتا از دوستاش عمل کردن الان هردوشون بچه دارن یکیشون  یه پسر .اون یکی هم یه دختر ویه پسر 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
من نمیدونم عمل کنه یا داروی گیاهی بگیرم

عمل کنه خیالت راحت تره .گریدش چنده؟؟

من شوهرم ۵ سال پیش جفت بیضه هاش واریکوسل داشت وعمل کرد .ولی چون دیر عمل کرده بود رگاش بحدی مسدود وچسبیده بود ک اصلا باز نشد .و متاسفانه هنوزم بچه دارنشدیم.

بداهه زندگی کن نقشه ها هیچ وقت کارسازنیست!
عمل کنه خیالت راحت تره .گریدش چنده؟؟ من شوهرم ۵ سال پیش جفت بیضه هاش واریکوسل داشت وعمل کرد .ولی چو ...

توکلت بخدا باشه انشالله میشه توکل 

الان اخه خطرناکه وگرنه همسرم میرفت دوتا از دوستاش عمل کردن الان هردوشون بچه دارن یکیشون  یه پسر ...

راجب گردیش کی بهت میگن دکتر چیزی نگفته به همسرم که گریدش چنده

راجب گردیش کی بهت میگن دکتر چیزی نگفته به همسرم که گریدش چنده

ن ولی گفته بود شکل اسپرم غیر طبیعیه .و تو سونو هم سمت چپ واریکوسل داره.؟ این میشه کدوم؟

ن ولی گفته بود شکل اسپرم غیر طبیعیه .و تو سونو هم سمت چپ واریکوسل داره.؟ این میشه کدوم؟

نمیدونم والا همسرم از داده بود شکلش خوب بوده ولی رفت دکتر از نشون بده اصلا نگاه نکرده اول معاینه کرده گفته واریکوسله عمل میخواد

نمیدونم والا همسرم از داده بود شکلش خوب بوده ولی رفت دکتر از نشون بده اصلا نگاه نکرده اول معاینه کرد ...

خیلی حس بدیه مخصوصا تو اوضاع کرونا ک نمیشه عمل کنن تازه چند ماه بعد عمل امادگی باروری ب وجود میاد ولی بازم توکل بخدا

نمیدونم والا همسرم از داده بود شکلش خوب بوده ولی رفت دکتر از نشون بده اصلا نگاه نکرده اول معاینه کرد ...

انشالله بزودی دامنت سبز میشه