2777
2789
عنوان

كمك كنيد....

87 بازدید | 11 پست

دوستان حالم خيلي بده ، خيلي بد. خيلي...

كسي هست كه معجزه ديده باشه؟ كسي هست بتونه كمكم كنه؟ خواهش ميكنم خواهش ميكنم اگه ميدونيد حرفتون پيش خدا خريدار داره بهم درخواست بديد باهاتون حرف بزنم

چیشده عزیزم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون درد ودل کن سبک بشی عزیز

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

😢😢😢واست صلوات میفرستم خدا حاجتتو‌بده عزیزم . منم مثل شما خیلی درمونده ام. دارم سعی میکنم به خدا توکل کنم. تا اروم بشم

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

انقد موضوعم پيجيده شده و سخت، انقد رفتم پيش ادم هاي مذهبي كه يه راه نشونم بدن.. انقد واسشون تعريف كردم، كه ديگه حالم از گفتن شرايط خودم بهم ميخوره

ميگن صبر كن، به خدا ديگه نميتونم... ميگن شهيد هادي رو قسم بده به خدا ازين دل شكسته تر ديگه ازش كمك بخوام؟ ميگن توسل... به خدا من خيلي گناهكارام دارم چوبشم ميخورم... هرچي صدا بزنم صدام بالا نميره.ميگن حكمت ه به خدا من بي تابم خيلي.. خيلي

حتي نميدونم چي دعا كنم! مشكل برام اضطراب و وسواس فكري اورده... روحم مريض شده، قلبم شكسته، خودم اشتباهاي پشت هم داشتم، حق الناس گردنمه، ميگن با حق ناس خدا جواب ادمو نميده، خب من كجا برم؟ توبه كردم ولي دسترسي ندارم واسه جبران... از حال بد اون حق الناسم مرتكب شدم..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز