2777
2789
عنوان

اردیبهشت🍃

103 بازدید | 19 پست

خواستم یادآوری کنم اردیبهشت خیلی ماهه خاصیه 

همیشه ی اتفاق خیلی عالی توش میوفته

به شرطی که انرژی منفی هارو بذاریم کنار و با دست باز بریم به استقبالش.

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
اردیبهشت پارسال بهترین ماه عمرم بود و همچنین امسال 😍😍😍😍

اصن نمیدونم چی داره که همیشه ادم ی بیقراری عالی داره توش ک میدونه ی چیز خوب میشه

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن نمیدونم چی داره که همیشه ادم ی بیقراری عالی داره توش ک میدونه ی چیز خوب میشه

ماه تولدته؟ 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
آی ام اردیبهشت ماهی😎

انشالله ک همیشه سلامت باشی

ماه خوبیه چون من اردیبهشتی هستم🙄😅😶

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ماه تولدته؟ 

نه من آبانم

اما من خیلی قبول دارمش به اتفاقای خوب

😅😅

زنده باشی 🧡🍃

سلام خواهر جان، تولد شما مبارک، لطفا به تاپیکهای من سر بزن خوشحال میشم 🤗😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😅😅 زنده باشی 🧡🍃

😘😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اردیبهشت عشقه😍 من تولد خودم و شوهرم اردیبهشته دخترمم اردیبهشتی میشه نامزدیمونم اردیبهشت بود 😁

خیلیم عالی

انشالله که همه چی خوب باشه،اون فسقلی خوشگلم به دنیا بیاد زودتر چون فکر کنم این آخراش ادم عجله داره😄

سلام خواهر جان، تولد شما مبارک، لطفا به تاپیکهای من سر بزن خوشحال میشم 🤗😘

سلام عزیزم،خیلی ممنون

به روی چشمم🤦‍♀️