2777
2789
از خود اون زنه امار شوهر منو گرفته حالا به هر شکلی شوهر منو تهدید میکنه حرفای نا مربوط میزنه اصلا زن ...

عجب کار اون خانمم اشتباه بوده ک گفته ولی بقولی دیوار حاشا بلنده هرچی ازش بترسین اون بدتر میکنه وانمود کنین براتون مهم نیست

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
مشکلت برگشت اون خانمه..؟

نه اون موضوع از نظر من و شوهرم تموم شدس  شوهرم قسم خورده به هیچ عنوان با اون خانم برنمیگرده منم قبولش دارم 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اون موضوع از نظر من و شوهرم تموم شدس  شوهرم قسم خورده به هیچ عنوان با اون خانم برنمیگرده منم ...

عزیزم یه جای کار میلنگه اگه شوهر شما کشیده کنار چرا اون آقا باید تهدیدش کنه چیزی که تموم شده رفته ومربوط به گذشته است

عجب کار اون خانمم اشتباه بوده ک گفته ولی بقولی دیوار حاشا بلنده هرچی ازش بترسین اون بدتر میکنه وانمو ...

دقیقا کاری که شوهرم میکنه اصلا اینقدر براش بی اهمیته که نه جواب تلفناونه جواب پیامکا رو نمیده ولی اینجا شهر کوچکیه نمیشه آبروی چند ساله یه نفر بریزه و اب از اب تکون نخوره 

دقیقا کاری که شوهرم میکنه اصلا اینقدر براش بی اهمیته که نه جواب تلفناونه جواب پیامکا رو نمیده ولی ای ...

خوب میکنه عزیزم توکلتون بخدا باشه ان شالله ک مشکلی پیش نمیاره براتون

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
عزیزم یه جای کار میلنگه اگه شوهر شما کشیده کنار چرا اون آقا باید تهدیدش کنه چیزی که تموم شده رفته وم ...

من از شوهرم مطمینم ولی اون مرد کاراش عادی نیست مثلا بارها به شهرم پیام داده تو منو تهدید به مرگ کردی اگه مردی بیا تهدیدت رو عملی کن 

من از شوهرم مطمینم ولی اون مرد کاراش عادی نیست مثلا بارها به شهرم پیام داده تو منو تهدید به مرگ کردی ...

احتمالا اون خانم الکی بهش گفته بازم شوهرت دنبالشه شوهرت از در دوستی با مرده وارد بشه وبهش بفهمونه راهش بازه وهیچ ربطی به اون زنه نداره خدا زنای خونه خراب کن رو از زمین برداره

دقیقا چند بار تو پیاماش گفته تو منو تهدید به مرگ کردی اگه مردی بیا عملیش کن داره روی نقاط حساس شوهرم دست میزاره مثلا دیروز پیام داده بود زنت چه مشکلی داره یا چی بهش دادی به عنوان حق سکوت که هیچی بهت نمیگه  

دیگه نمیدونم چکار کنم آخه شوهرم هم آدم عصبی هست الان هم خیلی فشار روشه معلومه به زور خودشو کنترل میکنه 

اره

دو تا بچه هم داشتم اون زمان من هم داستانی برا خودم داشتم ولی از اونجایی که نمیخاستم زندگیم خراب بشه به هیچ کس هیچی نگفتم نه پدر و مادرم نه خواهر و برادرم حتی خانواده شوهرم هیچ کس خبر نداشت با شوهرم صحبت کردم کوتاه اومد و دست از این کارش کشید من برا این زندگی خیلی سختی کشیدم الانم نمیخام برا هوا و هوس شخص دیگه ایی زندگیم خراب بشه 

احتمالا اون خانم الکی بهش گفته بازم شوهرت دنبالشه شوهرت از در دوستی با مرده وارد بشه وبهش بفهمونه را ...

اره اون زن این حرفو زده  به خاطر اینکه این مرد دست از سرش برداره گفته حالا این مرده زورش میاد که اون زن شوهر منو از خودش بهتر میدونه از طرفی دختر عموی شوهرم هم پی به ماهیت شوهرش برده و از کار شوهرش مطلع شده  ماشینش رو از مرده گرفته حتی یه بارم با چاقو حمله کرده به مرده با چاقو زده توی کتفش 

اره اون زن این حرفو زده  به خاطر اینکه این مرد دست از سرش برداره گفته حالا این مرده زورش میاد ک ...

تنها راهش اینه که با زبون خوش به اون مرده بفهمونه کاری به اون زنه نداره 

تنها راهش اینه که با زبون خوش به اون مرده بفهمونه کاری به اون زنه نداره 

فکر میکنم میدونه ولی خودشو زده به اون راه 

این یا میخاد اخاذی کنه یا منتظره شوهرم صبرش لبریز بشه یه دستی بهش بزنه بره شکایت کنه دیه بگیره چون قبلا این کارو با برادر زنش کرده 

با زنش دعوا کرده شدید برادر زنش اومده میانجی گری یه سیلی بهش زده کلی پول ازشون گرفته بود 

عزیزم اون آقا با مصرف شیشه توهم داره و چون کلا هم آدم شیاد و سو استفاده گری ه ، الانم افتاده دنبال اخاذی

به شوهرت بگو براش بی سرو صدا پرونده تشکیل بده به جرم مزاحمت و تهدید و ارعاب

لازم هم نیست کسی مطلع بشه و سرو صدا کنه

این پرونده بعدا بدردتون میخوره

کسی که سه بار به جرم مزاحمت ازش شکایت شده باشه راحت میشه شرشو کم کرد

و خدا برای من کافیست.....