بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند روز پیش نصب کردم داره استفاده میکنه. فقط موقع شماره دادن نمیدونم چه خطایی بود شماره خود برادرزادمو قبول نکرد با اینکه خطش دانش آموزیه . شماره مامانشو دادم قبول کرد.
خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
امروز اصلا خبری نیست چیزی نگفته نه مادرها نه معلم شون
معلم پسر من که از اول اسفند خیلی دقیق ومرتب اول تو تل بعد اون شاد اولی...بعد این شاد جدیده بکوب درس داده وپرسیده.ساعت ۱۱ تکالیف میبینه.اسم میخونه..هر ۳ روز یه بار درس جدید میده.
واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
عزیزم شماره ای که به مدرسه دادی باید باشه درصورتی که رفع فیل رو گوشی باشه وصل نمیشه اخرصفحه ای که اطلاعات رو ثبت کردی دوتا شماره هست باید جمع کنی حاصل جمع روبنویسی معلم پسرم ایناروگفت
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣