2777
2789
عنوان

با تجربه ها ی دوستی بیاین😁

304 بازدید | 21 پست

اگ دوست پسر سابقتون ،تو بیو تلگرامش یه قلب بزاره .چ برداشتی میکنین؟؟ینی رل زده؟؟و اگ ازتون بخواد شمارشو پاک کنین تا دگ نتونه استوری تون رو ببینه ولی شما پاک نکنید و وقتی استوری میزارید اون ببینه .چ برداشتی میکنید؟(الیته الان شمارشو ندارم .ولی یه هفته بعد جدایی پاک نکرده بودم و استوریم رو میدید)الانم ک تو بیوش قلبه 😐قبول دارین بیکاری باعث میشه ادم ب مزخرفات فک کنه؟!الانم ک خوابم نمیبره😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخی بابا دوسس پسر کیلویی چنده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من وقتی مجرد بودم 

خییییلی از این چالشا خوشم میومد

البته من با دوست پسرم ازدواج‌کردم🙈😂

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

استارتر اگه شماره اینستا رو کسی داشته باشه میتونه استوری رو ببینه؟ با ایمیل چی؟😨

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من وقتی مجرد بودم  خییییلی از این چالشا خوشم میومد البته من با دوست پسرم ازدواج‌کردم🙈😂

چجور چالشی منظورته؟؟😂....چرا حس میکنم این برمیگرده.نمیدونم😐...البته خیلیم مشتاق برگشتش نیستم

اره .ولی نمیدونم بیکاریه یا بحاطر چیه بعضی وقتا بش فک میکنم😐

شاید باور نکنی ولی تجربه خودمو از همجنسام میگم.پسرا با عرض معذرت فقط موقع نیاز جنسی به دوست دختر سابقشون فکر میکنن

بد شدم،چون کسی لیاقت خوب بودنو نداشت.