2777
2789
عنوان

🌷🌷وقت اذان 🌷🌷

118 بازدید | 18 پست

بانوان و دخترانم سرزمین !؟

بیایید در این وقت عزیز و پر برکت اذان صبح و بعد نماز برای هم دعا کنیم .

دعا برای ظهور و سلامتی امام زمان (عج)

دعا برای رفع این بلا و بیماری و شِفا و سلامتی بیماران

دعا برا خانمها و آقایان چشم انتظارِ وجود یک فرشته

دعا برای عاقبت و عافیت به خیری فرزندان و خودمان

دعا برای هر بنده ای گرفتار و نیازمند 

دعا برای شادی روح اموات 

.....

خلاصه خیلی حرفها هست که میشه به خدا گفت . در حق هم دعا کنیم شاید در میان ما دلشکسته ای باشد که تنها با یک قطره اشک ندای خدا در عرش به فرشتگانش این باشد حاجت او هرچه باشد به او بدهید . 

💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

التماس دعا.الان صدا اذانم داره از بلندگو مسجد میاد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
التماس دعا.الان صدا اذانم داره از بلندگو مسجد میاد

از وقتی  مساجد بسته شدن

دیگه صدای اذان مسجد رو نشنیدم 

خوش بحال شما  ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از وقتی  مساجد بسته شدن دیگه صدای اذان مسجد رو نشنیدم  خوش بحال شما  ☺️

ما کنارمون مسجد جامع هست.و کلی مسجد دیگه که کم صداشون میاد😍ولی اذان صبحارو دوست دارم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون