2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷۱

دقیقا ۳۰ کیلو اضافه داری

و ۵ ماه وقت

هفته ای یک کیلو اگر کم کنی میشه ۲۰ کیلو کاهش وزن

که همینم عالیه خودش

بیشتر از اینم نتونستی کم کنی بزار برا بعدا به خودت زیاد فشار نیار

مانتو مشکی بپوش مشخص نباشه پری

من ک خودمومیکشمذچاف نمیشم هیچکس ازخودش راضی نیس...ولی برایذشمااگرچاقی کم دارید یچی میدونم مامانم طب سنتی میخونه پیش ی دکترطب سنتی اینی ک مسگم صددرصدیه برای اب کردن شکم اینی ک میگم بایددرهفته یکباریخوری روزی ک نخای ییرون بری چون مسهله شدیده جربیای اضافه ازراه اسهال دفع میشن  ...برگ سنای مکی بخر باکمی گلسرخ هفته ای یک بار صبح هابعد صبحانه جهارگرم دم کن بایکم گلسرخ یک ربع دم کن بخورفقط فقط هفته ای سکبارصبح ها شکمای معمولی تاس چهارهفته اب میشن بزرگترکمی طول میکشه  تاموقعی میخوری ک ببینی شکم اب شده

رنگ ولایتhaircolorist
من ک خودمومیکشمذچاف نمیشم هیچکس ازخودش راضی نیس...ولی برایذشمااگرچاقی کم دارید یچی میدونم مامانم طب ...

میخای تپل شی ؟

من دقیقا همین رژیم رو دارم

از ۴۰ رسیدم به ۴۷

همچنان هم ادامه میدم

انصافا سخت ترین کار تو دنیا چاق شدنِ یه آدم لاغره 🥺🤦🏼‍♀️

چجوریه ؟

بعد از ثبت نام هرغذايى دلت بخواد بصورت هفتگى يا روزانه انتخاب ميكنى دكتر با نرم افزار طبق اطلاعاتى كه قبلا بهش دادى مقدارشو تعيين ميكنه در روز ٦ وعده و ميان وعده دارى بعلاوه سهميه جدا و غذاهاى آزاد اصلا گرسنگى نميكشى ولى وزن كم ميكنى دو سه هفته اول بيشتر كم ميكنى من خودم اوايل هفته اى يك كيلو كم ميكردم بعد شد دوهفته يك كيلو بايد روزى دوتا نيم ساعت هم پياده روى كنى كه من نميكردم ولى وزنم كم شد هر دوهفته يه بار هم مشاورها زنگ ميزنن باهات صحبت و راهنمايى ميكنن وقتهاى ديگه هم ميتونى خودت باهاشون تماس بگيرى يا پيام بدى پاسخگو هستن وقتى هم به وزن ايده آل رسيدى رژيمتو از حالت كم كردن به تثبيت تغيير ميدى من الان تثبيتم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
میخای تپل شی ؟ من دقیقا همین رژیم رو دارم از ۴۰ رسیدم به ۴۷ همچنان هم ادامه میدم انصافا سخت ترین ...

چکارکردی من قرص خوردم چاقشدم یسال بدبادم خابید صفرام پرسنگ شد رژیم دکترکرمانیم بعدول کردن برگشت رژیم جی؟؟؟

رنگ ولایتhaircolorist
چکارکردی من قرص خوردم چاقشدم یسال بدبادم خابید صفرام پرسنگ شد رژیم دکترکرمانیم بعدول کردن برگشت رژیم ...

کالری شماری کردم

یه کالری شماری دقیق

هر چیزی میخوردم رو وزن میکردم به گرم میزدم تو برنامه

خیلی وقتا ۳۰۰۰-۴۰۰۰ زدم و دیگه کشیدم بالا

۳۰۰۰ اگر خالص باشه واقعا دیگه آخر شب نایی برا آدم نمونده🤦🏼‍♀️

من ک خودمومیکشمذچاف نمیشم هیچکس ازخودش راضی نیس...ولی برایذشمااگرچاقی کم دارید یچی میدونم مامانم طب ...

سلام عزیزم

جدی گفتی 🙄🤔

من شکم دارم 😰😌😌😌

برگ سنای مکی با گلسرخ ، از عطاری تهیه کنم؟

آقا نیستم 😊